Ce răspunde Mirela Vaida despre intenția CNA de a o scoate pe Vulpița de la Antena 1. Cum justifică povestea

CNA vrea să o scoată pe Vulpița de la Antena 1: Reacția Mirelei Vaida

Dacă audiențele arată că românii ateaptă cu nerăbdare continuarea poveștii Vulpiței și a lui Viorel, CNA e de altă părere. Consiliul are intenția de a-i scoate pe cei doi tineri de pe post. Cum a reacționat Mirela Vaida la cele auzite?

CNA intenționează să o scoată pe Vulpița de la Antena 1

Povestea Vulpiței și a lui Viorel a ajuns extrem de departe. Venită în platou să-și spună suferința, susținând că a fost violată de 3 bărbați, firul lucrurilor a continuat în detrimentul Veronicăi. Tânăra din Vaslui a făcut un test poligraf care a dovedit în cele din urmă că a mințit în tot acest timp. În această perioadă, românii s-au împărțit în două tabere. Unii abia așteaptă deznodământul, iar alții sunt exasperați și extenuați de subiectul în cauză.

Protagoniștii stau de câteva săptămâni bune pe canapelele de la Antena 1, departe de fetița lor, negăsindu-și nici un loc de muncă. Cu toate astea, cifrele spun că protagoniștii indiferent de ce ar face…o fac bine, pentru că un număr extrem de mare de cetățeni se uită seară de seară la Acces Direct. Mirela Vaida blamează totuși părerea unora și susține că pe cât este de criticat cuplul, pe atât de mediatizat este.

CNA vrea să o scoată de pe post pe Vulpița: Reacția Mirelei Vaida
CNA vrea să o scoată de pe post pe Vulpița: Reacția Mirelei Vaida

Reacția Mirelei Vaida

„Cum ar zice un vecin: ‘Păi, ce-am făcut, mă, nene, mă… Iar ne-am uitat?? ‘ Iar am fost lideri de audiență? E de-a ‘râsu-plânsu’! E clar că ne așteaptă încă o săptămâna cu ‘Vulpița’! Este incredibil căt de mediatizată și de hulită, dar și de urmărită, este această emisiune cu cele două personaje: Veronica, zisă Vulpița, și Viorel! Totul a pornit de la o alarmă falsă: un presupus viol dovedit a fi un ‘amantlâc în serie’. Telenovela a început! Restul a venit de la sine! Nu am înteles nici până azi de ce aceste personaje au electrizat publicul, de ce au devenit un ‘caz national’, comentat de toată lumea! E clar că, dacă de mai bine de o lună, peste 2 milioane de telespectatori, uneori chiar 3 milioane, privesc cu sufletul la gură această poveste, ea va continua!”
Mirela Vaida (Sursa: facebook.com)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI