Mirela Vaida, schimbare neașteptată. Ce va face după dispariția de la Acces Direct

Mirela Vaida, schimbare neașteptată. Ce va face după dispariția de la Acces Direct
Ce schimbare face Mirela Vaida

Mirela Vaida, prezentatoarea de la Acces Direct, va putea fi urmărită într-o ipostază inedită la Antena 1, din luna februarie. Astfel că artista va face parte dintre noii concurenți ai emisiunii ”Te cunosc de undeva”.

Mirela Vaida, schimbare neașteptată

Noul sezon al emisiunii Te cunosc de undeva, cu numărul 16, va debuta la Antena 1 va debuta din luna februarie, spre marea bucurie a telespectatorilor. Show-ul își va păstra aceeași formulă de prezentatori, și anume Alina Pușcaș și Cosmin Seleși. În ce privește jurații care vor nota evoluția vedetelor sunt și în acest nou sezon tot Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan. Astfel că show-ul va putea fi urmărit în fiecare sâmbătă, de la 20:00, începând cu data de 6 februarie.

”Vestea revenirii pe platourile de filmare la scurt timp după încheierea sezonului trecut m-a bucurat foarte tare! Sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie, iar garnitura de concurenţi este una cum nu se poate mai potrivită. Abia aşteptăm să vă arătăm din 6 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, ce nebunie, ce bucurie şi ce bună-dispoziţie este la noi la platou, zi de zi!, a spus Andreea Bălan.

Printre cei 11 concurenți care își vor arăta talentul și determinarea se numără, prin urmare, Mirela Vaida, dar și alte nume importante din showbiz-ul românesc, precum Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, iar Adrianei Trandafir i se va alătura din nou lui Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va performa alături de Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu alături de Raluka.

Mirela Vaida a pierdut două sarcini

De altfel, Mirela Vaida, a lipist recent de la emisiunea Acces Direct, pentru a filma la emisiunea ”Te cunosc de undeva”.

 „Luni eu nu voi fi prezentă la emisiune, pentru că am filmări la „Te cunosc de undeva’, dar marți mă întorc în direct și Acces Direct oricum va fi în direct și luni’, le-a spus Mirela Vaida fanilor.

Pe lângă faptul că este o prezentatoare și o artistă de succes, Mirela Vaida este și mamă a trei copii, însă nu mulți știu că înainte de a rămâne însărcinată pentru prima dată, aceasta a pierdut alte două sarcini.

„În momentul în care tu rămâi însărcinată, dar pierzi sarcina, din varii motive, înseamnă că un prim pas a fost făcut, înseamnă că tu poți să rămâi însărcinată, şi ăsta e cel mai important lucru. Sunt sarcini toxice, pentru corp, pe care el le respinge, sunt sarcini extrauterine, aşa cum am avut şi eu una, şi era foarte periculoasă. Dumnezeu ştie foarte bine ce să ne dea şi poate că acele două pierderi de sarcină pentru mine au fost nişte pregătiri’, a spus vedeta pentru Viva.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI