Mirela Vaida, întâlnire neobișnuită în curtea casei. Ce a găsit când s-a întors de la Acces Direct

Mirela Vaida, întâlnire neobișnuită în curtea casei. Ce a găsit când s-a întors de la Acces Direct
Ce se întâmplă cu Acces Direct după prima ediție de weekend, fără Vulpița

Mirela Vaida, gazda emisiunii Acces Direct, este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România pentru naturalețea sa. După cum și-a obișnuit publicul, înainte de a prezenta invitații, mai povestește, pe scurt, câteva întâmplări din casa sau viața sa. De această dată, nu a fost vorba nici de copii sau de mâncăruri, pe care le face cu drag deseori acasă, ci de o întâlnire neobișnuită, petrecută în curtea locuinței sale.

Mirela Vaida, întâlnire neobișnuită în curtea casei

Mirela Vaida a povestit în emisiunea pe care o prezintă la Antena 1 ce sentimente au încercat-o în urmă cu două zile, când a descoperit o vulpe în curtea ei. Animalul privea curios, prin ușa din sticlă, la puiul de cățel pe care vedeta tocmai și l-a luat.

„Eu aseară când am ajuns acasă…A venit o vulpe la mine în curte. Când am văzut am înnebunit. Practic, eu nu scap de vulpe. Vulpe peste tot, ăsta e blestemul meu”, a spus Mirela Vaida, în timpul emisiunii.

 

View this post on Instagram

 

Catelul si vulpea! ?

A post shared by Mirela Vaida (@mirelavaida) on

Prezentatoarea TV a povestit că a reușit să ia telefonul rapid să să imortalizeze momentul, apoi și-a luat copiii, puiul de câine și a plecat din încăpere, pentru ca vulpea să nu mai dea târcoale casei.

”Telenovela Vulpița”, scandalul momentului

Mirela Vaida a reacționat după ce mai mulți telespectatori au reclamat la Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) emisiunea pe care o prezintă, acuzând postul TV Antena 1 că promovează analfabetismul, incultura, dar și că profită de pe urma soților Veronia (Vulpița) și Viorel Stegaru, exploatându-i pentru audiență.

„«Păi, ce-am facut, mă, nene, mă… Iar ne-am uitat?» Iar am fost lideri de audienţă? E de-a «râsu’-plânsu’». E clar că ne aşteaptă încă o săptămână cu «Vulpiţa»! Este incredibil cât de mediatizată şi de hulită, dar şi de urmarită este această emisiune cu cele două personaje: Veronica, zisă Vulpiţa, şi Viorel!

E clar că, dacă de mai bine de o lună, peste două milioane de telespectatori, uneori chiar trei milioane, privesc cu sufletul la gura această poveste, ea va continua! Eu nu pot decât să le mulţumesc telespectatorilor că au înţeles că povestea trebuie privită în ansamblul ei”, a transmis Vaida.

Urmăriți Playtech.ro și pe