Mirela Vaida, criticată după ce și-a prezentat oala cu ciorbă pe Internet. Unii i-au spus direct că nu știe să gătească

Mirela Vaida, criticată după ce și-a prezentat oala cu ciorbă pe Internet. Unii i-au spus direct că nu știe să gătească
Mirela Vaida, criticată după ce și-a prezentat oala cu ciorbă pe internet. Unii i-au spus direct că nu știe să gătească

Mirela Vaida nu pare să se plictisească în carantină, astfel că a trecut la cratiță. Vedeta și-a pozat oala cu ciorbă de perișoare pe Instagram, spre uimirea fanilor.

Mirela Vaida, criticată după ce și-a prezentat oala cu ciorbă pe Internet

Mirelei Vaida pare să îi priască carantina. Prezentatoarea de la Acces Direct, de la Antena 1, s-a apucat serios de gătit, iar rezultatul a fost postat de vedetă pe Instagram. ”Gata! Am dres-o cu un pic de smantana si ou!!” , a scris Mirela Vaida în descrierea imaginii. Ce-i drept, forte mulți internauți i-au lăudat abilitățile culinare, dar au mai fost și cârcotași printre ei, care nu s-au lăsat convinși cu una-cu două de demonstrația vedetei

 

 

View this post on Instagram

 

Gata! Am dres-o cu un pic de smantana si ou!! ??

A post shared by Mirela Vaida (@mirelavaida) on

A amânat tăierea moțului

Însă dacă cu gătitul stă bine, nu la fel se poate spune și despre planurile pe care și le făcuse vedeta în această perioadă, motiv pentru care a fost nevoită să renunțe tăierea moțului fiului, ei Tudor.

„Planurile de Paște nu mi-au fost date peste cap, pentru că știam că îl voi face acasă. Tocmai de aceea ne-am și mutat la casă, pentru a nu mai trebuie să plecăm mereu undeva. Însă dacă stau bine să mă gândesc, mi-au fost date cumva, pentru că noi trebuia ca de Paște să-i tăiem moțul celui mic. Tudor face 1 an pe 10 aprilie, iar pe 19 aprilie este Paștele.

Și aș fi vrut ca toți bunicii de la Iași, fratele meu, nașii, prieteni de-ai noștri de familie să vină la noi, să facem un grătar, să ascultăm muzică, să petrecem, să mâncăm, să bem, să tăiem moțul, să ne veselim, să rămână cu toții la noi peste noapte. Lucrul acesta nu va mai fi posibil. Așa că vom amâna tăierea moțului lui Tudor pentru la vară. De Paște vom fi doar noi acasă, vom găti salată boeuf, sărmăluțe, ouă umplute, grătar, vom face ouă roșii”, a declarat Mirela Vaida pentru Click.