Ce face Mirela Vaida în această perioadă. Prezentatoarea Acces Direct a împărtășit asta cu fanii

Ce face Mirela Vaida în această perioadă. Prezentatoarea Acces Direct a împărtășit asta cu fanii
Mirela Vaida, activități pe timp de izolare

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, nu duce lipsă de activități în aceste zile în care, din cauza pandemiei de coronavirus, oamenii nu au voie să își părăsească locuințele fără motive întemeiate. Iată ce face vedeta pe timp de izolare.

Ce face Mirela Vaida în perioada aceasta

Pentru a uita de momentele dificile prin care trece fiecare român în această perioadă de criză sanitară, Mirela Vaida îți găsește noi îndeletniciri. În afară de singura ieșire din zi, atunci când merge pe platoul de filmare a prezenta emisiunea de la Antena 1, vedeta și-a găsit noi activități care să o țină ocupată, în casă.

Cu o seară în urmă, prezentatoarea TV a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie făcută în locuința sa. În poză se poate vedea cum aceasta stătea la masă, cu un pahar de vin roșu și juca remi.

„Seara de socializare! Stăm cuminți acasă!”, a scris Mirela Vaida pe pagina de socializare.

Datorită faptului că locuiește în proximitatea pădurii, vedeta nu ratează ocazia de a petrece puțin timp în natură, acolo unde merge singură și unde nu are cu cine să se întâlnească.

„Amurg / Spre Rai” este descrierea a două poze postate pe InstaStory, unde este surprinsă o cărăruie înspre pădurea din apropierea casei.

Un nou membru în familie

Și pentru ca activități să tot existe, familia prezentatoarei de la „Acces Direct” și-a deschis brațele pentru a-l primi cu căldură pe Shelby, un pui de câine în vârstă de două luni. Cei trei copii ai vedetei: Carla, Vladimir și Tudor sunt de-a dreptul încântați. Micuții nu ratează nicio ocazie de a se juca cu noul membru al familiei.

Mirela Vaida: „De azi avem un nou membru în familie”

Anunțul a fost făcut pe pagina pagina de socializare a Mirelei Vaida, spre deliciul fanilor săi, care au reacționat imediat.

Urmăriți Playtech.ro și pe