Imagini șocante cu Vulpița de la Acces Direct! A fost la un pas să piardă sarcina

Imagini șocante cu Vulpița de la Acces Direct! A fost la un pas să piardă sarcina
EXCLUSIV! Nu, nu este nicio strategie. Vulpița DIVORȚEAZĂ de Viorel: “Emisiunea le-a distrus căsnicia”

De curând, la serialul ”Vulpița și Viorel” s-a alăturat o altă persoană. Personaj pasager, însă, a venit tocmai din Canada pentru a spune și arăta lucruri neștiute despre protagoniștii seriei de la Acces Direct. Bărbatul, cunoștință de-a soților Stegaru, a arătat o filmare în care Veronica se afla într-un moment dificil, pe aproape de a pierde sarcina, în urmă cu doi ani.

Vulpița, imagini nemaivăzute din trecutul ei. Vedeta Acces Direct a fost la un pas de a pierde sarcina

În ediția din 8 iulie a emisiunii ”Acces Direct” s-a alăturat serialului ”Vulpița și Viorel” o cunoștință veche de-a soților Stegaru. După 16 ore de zbor, bărbatul, prieten din copilărie cu Viorel, a aterizat pe aeroportul din București, special pentru a le face o surpriză vechilor amici. Originar din Blăgești, Paul a venit din Canada, unde locuiește de mulți ani, ca să dezvăluie lucruri neștiute despre Veronica și Viorel.

Apariția sa i-a răscolit Veronicăi amintiri. În urmă cu doi ani, aceasta era pe care să piardă sarcina. Ea se afla într-un autobuz, iar din cauza căldurii i s-a făcut rău. L-a avut aproape pe prietenul lui Viorel, care, indignat de modul cum tânăra era tratată, a filmat momentul și l-a adus în emisiune. Bărbatul a povestit că ambulanța nu a vrut să o ia pe Veronica pentru că ”nu avea bani”.

Imagini șocante cu Vulpița de la Acces Direct! A fost la un pas să piardă sarcina

„Deci cum e posibil să suni la ambulanță disperat și nimeni nu îți dă, te respinge, te ignoră că cică nu ai bani, că nu știu ce?! M-am enervat așa de tare și m-am apucat de filmat. Dacă murea fetița asta cine era de vină?”, a spus Paul.

„Mă uitam la serialul lor în fiecare zi. Mi-au dat lacrimile…mi-am văzut satul la televizor. Eu mă cunosc cu Viorel. El e dintr-o familie de oameni muncitori. Mama mea a muncit cu mama lui la o fabrică, în Murgeni”, a mai povestit bărbatul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI