Premieră absolută, la Insula Iubirii. Are loc primul Dream Date în trei din emisiune. Cine sunt protagoniștii

Premieră absolută, la Insula Iubirii. Are loc primul Dream Date în trei din emisiune. Cine sunt protagoniștii
Premieră la Insula Iubirii. Dream date în trei

Insula Iubirii are parte de o premieră absolută în episodul din această seară! Finele sezonului ce este în derulare surprinde una dintre cele mai fierbinți scene pe care le-a văzut Thailanda. Unul din dream date-ulrile visate de majoritatea concurenților de anul acesta s-a terminat…în trei. Cine sunt protagoniștii celui mai controversat episod din istoria show-ului Insula Iubirii și ce ispită a acceptat provocarea de a se întâlni cu doi deodată?

Insula Iubirii, luni, 26 august. Dream date în trei!

Spiritele se încing la maximum în episodul de azi, 26 august. Sezonul care este în derulare, însă nu pentru mult timp, căci se apropie primele întâlniri ale cuplurilor, a promis, dar a și adus fanilor secvențe la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Dacă sezonele trecute au uimit cu unele decizii luate de concurenții de la Purimuntra și Minitel, anul acesta a fost cu mult peste așteptările tuturor.

Bogdan, Dana și Adrian, dream date în trei
Bogdan, Dana și Adrian, dream date în trei

Începutul cu adevărat al aventurii a fost în momentul în care cuplul format din Bogdan și Gia au apărut pe insulă. Bogdan a dat lumea peste cap și a reușit să șocheze concurenții și producătorii cu deciziile sale. În episodul din seara aceasta va avea loc primul dream date în trei.

Cine sunt protagoniștii premierei fierbinți?

Protagoniștii scenelor extrem de sexy sunt: Bogdan, Dana și Adrian. Bogdan și-a luat rapid ochi de pe ispitele care l-au încântat la început: Loredana și Irina, astfel reprofilându-se pe cea mai dorită femeie de pe insula băieților, Dana. Adrian, aflat în impas, după ce Maria a ales să părăsească show-ul, a rămas fără parteneră pentru dream date și a fost ales de Dana într-un dream date în trei.

Primul dream date în trei la Insula Iubirii
Primul dream date în trei la Insula Iubirii

Din imaginile din promo, Bogdan pare că a convins-o încet, dar sigur, pe Dana. Ispita le-a demonstrat de multe ori bărbaților de pe insulă că este vigilentă, atentă la detalii și precaută, astfel că aceștia să afle abia după terminarea testului de adevăratele intenții ale sale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI