Mirela Baniaș a mai bifat o gafă. Concurenta de la Insula Iubirii pare că are o viață perfectă, dar trăiește în minciună

Mirela Baniaș a mai bifat o gafă. Concurenta de la Insula Iubirii pare că are o viață perfectă, dar trăiește în minciună
Mirela Baniaș minte monumental în online

Mirela Baniaș șochează cu o nouă minciună! Fanii ei sunt surprinși de scenariul perfect pe care aceasta îl arată în online. Bruneta, care a devenit cunoscută după ce a participat la Insula Iubirii, a uimit pe toată lumea după ce a adus în prim-plan niște minciuni monumentale despre viața sa.

Mirela Baniaș minte cu nemiluita pe rețelele de socializare

Mirela Baniaș, apreciată de fanii Insulei Iubirii în trecut, a minițit pe toată lumea de pe rețelele de socializare. Bruneta a fost iubită în momentul în care a participat alături de Ionuț Gojman la show, bărbat care a fost ispită în sezonul acesta. Din păcate, acum și-a atras antipatii din cauza minciunilor extreme pe care le declară.

Mirela Baniaș și-a înscenat cununia civilă
Mirela Baniaș la cununia civilă pe care și-a înscenat-o

Aceasta a mințit în legătură cu sarcina sa, pe care a mimat-o la perfecție, dar și în legătură cu unul din evenimentele așteptate de cupluri, cununia civilă. Mai mult decât atât, Mirela și actualul iubit s-au prefăcut senzațional în postura de viitori părinți și soți, astfel pozându-se cu nerușinare în rolurile dorite de aceștia. Actori…dar până când? Cum minciuna are picioarele scurte, s-a aflat că fosta concurentă de la Insula Iubirii și-a creionat o viață perfectă, dar, de fapt, nu era deloc așa.

Mirela Baniaș...crezându-se mămică
Mirela Baniaș…crezându-se mămică

Viașa ei pare perfectă, dar e o minciună de la cap la coadă

„Eu nu înțeleg cum minți atat…..ba ești gravidă, ba nu mai ești…. încep să cred că Nico are dreptate!! Trist… / Tu parcă erai însărcinată” i-au scris internauții, Mirelei Baniaș. Bruneta nu a mai putut ascunde ceva ce era deja destul de evident, astfel că a dezvăluit că a mințit și de ce.

Aceasta a susținut că a făcut o cununie falsă doar pentru a scăpa de gura lumii, iar atunci când a publicat pozele de la adevărata cununie, și-a dezamăgit complet fanii, conform spynews.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI