Mirel Rădoi și-a cumpărat mașină de 300.000 de euro. Cu ce bolid de lux s-a plimbat în București FOTO EXCLUSIV

Mirel Rădoi și-a cumpărat mașină de 300.000 de euro. Cu ce bolid de lux s-a plimbat în București FOTO EXCLUSIV
Mirel Rădoi, achiziție de 300.000 de euro

Mirel Rădoi are două mari pasiuni: fotbalul și mașinile. Fanii au putut observa acest lucru de-a lungul timpului. Antrenorul adoră andrenalina și mașinile puternice, dar care arată și deosebit. Cu siguranță a fost invidiat de mulți colegi de trafic de fiecare dată când și-a scos bijuteriile pe șosele. Sportivul se poate lăuda cu multe automobile pe care oricine le-ar dori, dar nu oricine și le-ar permite. Iată ce achiziție a făcut recent! Bărbatul a scos din buzunare nu mai puțin de 300.000 de euro pentru bolidul nou de lux din garajul personal la volanul căruia a fost surprins de paparazzi Playtech.

Mirel Rădoi, nouă achiziție de valoare: și-a cumpărat o mașină de 300.000 de euro

Mirel Rădoi este cunoscut și pentru pasiunea sa pentru mașini. Acesta are de-a dreptul un parc auto de peste 1 milion de euro, iar recent a mai adăugat o piesă veritabilă colecției sale.

Mai exact, este vorba despre un Maybach GLS 600 în valoare de 300.000 de euro. Antrenorul a fost surprins la volanul bolidului de lux în cauză care costă cât trei apartamente.

Acesta se îndrepta cu soția către un solar din Capitală. Fostul selecționer a așteptat cuminte în automobilul cu care i-a făcut invidioși pe colegii din trafic, ulterior partenera sa a ieșit de la salon și au plecat împreună.

Bărbatul s-a mai bucurat în trecut de un Rolls-Royce Cullinan Billionaire, în valoare de peste 300.000 de euro. Mașina fusese configurată după placul lui Rădoi. Aceasta a fost dusă la tunat pentru și mai multă forță pe șosele.

„L-am văzut înaintea meciului cu maşina lui Batman”

Fostul fotbalist de la Steaua mai deține și un Lamborghini Urus Mansory. Bolidul stil SUV are un preț de pornire de peste 200.000 de euro. Automobilul are 641 de cai putere şi atinge 100 km/h în doar 3,6 secunde.

„L-am văzut înaintea meciului cu maşina lui Batman. Putea sa ne motiveze chestia asta”, a spus căpitanul Stelei, Valentin Bărbulescu.

De asemenea, el a condus în trecut și un Mercedes – Benz AMG GT 63 S 4 – Door Coupe, echipat cu un motor V8 tin-turbo. Are 639 de cai putere și valorează peste 200.000 de euro.

Sportivul a mărturisit în urmă cu ceva timp că a câștigat 15 milioane în toată cariera, iar șase din ele s-au dus doar pe automobilele apărute pe piață care i-au făcut imediat cu ochiul.

,,Eu am câştigat 15 milioane în toată cariera, din care vreo șase s-au dus pe maşini. S-au mai dus vreo două pe ceasuri”, a dezvăluit fostul fotbalist despre plăcerea sa de achiziționa bijuterii pe patru roți.