Mirel Rădoi, reacție tranșantă despre revenirea la FCSB. Lui Gigi Becali nu îi va conveni când va auzi

Mirel Rădoi, reacție tranșantă despre revenirea la FCSB. Lui Gigi Becali nu îi va conveni când va auzi
FCSB în derivă, după plecarea lui Edi Iordănescu

Aseară a avut loc ultima partidă a Naționalei României cu Mirel Rădoi la cârmă. Deși România a câștigat în Liechtenstein cu 2-0, am pierdut și barajul pentru CM 2022. Dar cel mai important este că Naționala a rămas fără antrenor. În același timp, echipa lui Gigi Becali, în urma unui scandal, a rămas fără antrenor, după plecarea lui Edi Iordănescu. Dacă Mirel Rădoi vine sau nu la FCSB, rămâne să aflăm în cele ce urmează.

FCSB în derivă, după plecarea lui Edi Iordănescu

În aceste zile Gigi Becali și FCSB sunt într-o criză fără precedent. Aflată pe locul doi în clasament, cu 31 de puncte, povestea frumoasă dintre Edi Iordănescu și Gigi Becali s-a încheiat dur, cu plecarea primului de la echipă. Deși selecționerul declara că ar fi fost dat afară de la echipă, conform Playsport, Gigi Becali l-a contrazis pe Iordănescu jr. declarând că nu este adevărat, plusând declarația cu oferta FRF pentru Edi Iordănescu de a prelua Naționala duă plecarea lui Mirel Rădoi.

„Nu l-am dat afară, dar chiar dacă ar fi fost așa, care-i problema? Am încălcat legea? Care rezultate? A luat 22 din 29, nu-mi convine. A venit când aveam șapte puncte diferență de CFR? Acum câte sunt? Sunt opt? Așa facem socoteala. Să mă împac cu Edi? M-am certat eu cu el?

Eu am spus doar că nu jucăm nimic, o spun și acum. Nu pot să spun că jucăm bine. Dar încă am încredere în el. Eu îmi văd de treaba mea, el își vede de treaba lui. Comandă altul pe banii mei? Nu se va mai întâmpla asta. Deocamdată, Edi nu a realizat nimic. Să vedem ce se va întâmpla în retur. Are și timp să-și impună filosofia.”, declară Gigi Becali.

Cât despre presupusa ofertă FRF pentru Edi Iordănescu de a prelua Naționala, fostul antrenor FCSB declară că nu este adevărat și că nu are nicio ofertă pentru moment.

„Nu am, în momentul de față, nicio discuție cu nimeni, nu am o ofertă. Sub cuvânt de onoare spun că n-am vorbit cu nimeni de la Federație în sensul ăsta, care s-a speculat și domnia sa (n.r. – Gigi Becali) a vrut să dea de înțeles.

Sunt pregătit să renunț la licența de antrenor dacă cineva dovedește că mint”, a replicat Edi Iordănescu.

Mirel Rădoi nu are de gând să revină la echipa lui Becali

Aflat într-o criză de antrenor, Gigi Becali este în căutare, iar presa sportivă a speculat în aceste zile și o presupusă revenire alături de nașul său, a lui Mirel Rădoi, în condițiile în care este liber de contract cu FRF. După meciul de aseară, la conferința de presă, Mirel Rădoi a fost întrebat dacă va reveni la echipa lui Gigi Becali în contextul actual.

În momentul de față, nu. Nu spun niciodată, nu știu ce se va întâmpla peste o săptămână, dar în momentul de față nu. Am mai fost o dată, m-am certat cu nașul, ne-am împăcat. Mă duc a doua oară, să mă cert iar?

A fost o clauză de 500.000 de euro care a fost plătită (n.r. – clauza lui Iordănescu Jr care, de fapt, nu a mai fost plătită). Deci și dacă pune un milion, înseamnă că nu contează”, a spus Mirel Rădoi, în cadrul ultimei conferințe de presă.

La nici 24 de ore de la declarațiile lui Mirel Rădoi, în proporție de 80%, același răspuns l-a dat și Gigi Becali, întrebat fiind dacă i-a în calcul revenirea lui Mirel Rădoi pe banca FCSB:

„Auzi, nu mă mai cert în viaţa mea cu naş sau cu fin. Am greşit cel mai mult cu Gică Hagi. Nu te cerţi cu naşul tău pentru fotbal. Eram nebun.

Nu vreau să mă cert cu finul meu. La afaceri de fotbal nu mai am nicio treabă cu fini sau cu naşi”, a declarat Gigi Becali.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI