Mirel Rădoi, probleme înainte de Jocurile Olimpice. Ce mari fotbaliști au interzis la naționala României

Mirel Rădoi, probleme înainte de Jocurile Olimpice. Ce mari fotbaliști au interzis la naționala României
Mirel Rădoi, refuz după refuz. Ce fotbaliști nu vor participa la Jocurile Olimpice

Mirel Rădoi se confruntă cu refuzuri de la cluburi pentru a-și trimite jucătoriii la turneul final. Sunt tricolori ce nu vor participa la naționala pentru Jocurile Olimpice, așa că au ieșit la iveală discuțiile avute. România va defila cu un lot cârpit, mai ales pentru că anumiți fotbaliști nu vor face parte din echipă.

Mirel Rădoi se confruntă cu probleme. Ce întâmpină înainte de Jocurile Olimpice

Momentul așteptat de 57 de ani de milioane de români se apropie cu repeziciune, dar există foarte multe provocări pentru ca Mirel Rădoi să pregătească un loc ce va avea șanse de câștig. Naționala de fotbal a României se întoarce la Jocurile Olimpice, dar coșmarul abia a început. Câțiva tricolori nu vor putea participa la ediția pandemică ce se va desfășura în capitala Japoniei, Tokyo.

Mai multe cluburi refuză să îi lase pe jucători să participe, astfel că Mirel Rădoi încearcă să găsească o variantă ce va avea succes. Din păcate, deși mulți vor să participe la Jocurile Olimpice, acest lucru nu ține de ei. El a dezvăluit că există o posibilitate ca anumiți jucători pe care toată lumea dorește să îi vadă să nu poată să vină, căci mai multe cluburi sunt sceptice cu privire la acest eveniment grandios pentru România.

Răspunsul lui Mirel Rădoi. Ce refuz a primit de la cluburi

„Îmbucurător pentru noi este faptul că atât jucătorii din România, cât şi din străinătate vor să participe la Jocurile Olimpice. Din păcate nu depinde de ei şi avem câteva refuzuri de la cluburi. Va exista o negociere, încercăm să găsim o fereastră cât mai accesibilă pentru toată lumea, deoarece sunt meciuri din trei în trei zile, mai sunt câteva etape şi o să vedem.

Cred că nu o să putem fi cu jucătorii pe care noi ni-i dorim pentru că este o perioadă în care cluburile sunt angrenate în tururile preliminare din cupele europene sau în cantonamente şi va exista o negociere. Nu-mi pică bine, dar până la urmă va trebui să găsim soluţii, indiferent cu ce generaţie vom merge.” a declarat Mirel Rădoi în exclusivitate pentru Playsport.ro.

Ce mari fotbaliști au interzis la evenimentul grandios. Informațiile ce vor întrista milioane de români

Publicația menționată mai sus a dezvăluit că există patru cluburi ce nu ar fi deloc încântate pentru ca jucătorii să participe la acest eveniment. Ar fi vorba despre Cagliari, unde se află Răzvan Marin, Rangers, unde evoluează Ianis Hagi, Salvia Praga, unde este Nicolae Stanciu și Internazionale Milano, unde este vorba despre Ionuț Radu.

Acești jucători nu pot participa fără acordul clubului, astfel că Mirel Rădoi trebuie să găsească repede o soluție pentru ca România să se bucure din nou de succes, chiar dacă fără anumiți fotbaliști mari. Se adaugă la această listă și jucători de la FCSB și CFR Cluj, dar și mulți ce nu au mai evoluat sau au avut un randament scăzut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI