Mirel Rădoi, lăudat în fotbal: ”Îi respect munca, chiar dacă n-are rezultate la ora actuală”

Mirel Rădoi, lăudat în fotbal: ”Îi respect munca, chiar dacă n-are rezultate la ora actuală”
Mirel Rădoi, lăudat de un oficial FRF

Mirel Rădoi a fost lăudat de către Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal.

Mirel Rădoi, lăudat de Mihai Stoichiță: „Îi respect munca”

Selectionerul român se bucură de tot sprijinul lui Stoichiță, asta deși rezultatele naționale nu au fost cele mai bune, în ultima perioadă.

România a pierdut în amicalul cu Anglia, de duminică, și a fost a patra partidă la rând pe care țara noastră a pierdut-o. Cu toate acestea, oficialul FRF l-a asigurat pe Mirel Rădoi de susținerea lui totală.

El a mai spus că selecționarul se bucură de toate încrederea lui și l-a asigurat că îi respectă munca, indiferent de rezultatele obținute la națională.

„În niciun caz nu pot să-i comentez discursurile, că sunt din inițiativă proprie. Deocamdată, îi respect munca, chiar dacă n-are rezultate la ora actuală.

Încearcă să inițieze ceva în fotbalul românesc și este lăudabilă treaba asta. Ar fi culmea să nu ne susținem antrenorul echipei naționale și la orice eșec să ne dezicem de el. Nu vă dați seama că nu sunt în stare să fac așa ceva?”, a declarat Mihai Stoichiță, la ProSport Live.

Dinu Gheorghe, dezamăgit că naționala României nu participă la EURO 202

Dinu Gheorghe a declarat că este dezamăgit de faptul că naționala României nu va participa la EURO 2020, deși țara noastra va găzdui turneul. El a spus că echipe ca Austria și Ucraina vor juca în turneu, lucru care este frustrant.

„S-a adunat ceva frustrare. Am mulți prieteni și sunt supărați că trebuie să citim despre echipe naționale care… mă rog, poate Ucraina ne-ar fi putut depăși, dar, totuși, Austria nu mai este o forță. Ei sunt aici și vor juca la București și noi ne vom linge rănile comentând principiile lui Mirel, asta-i viața”, a declarat Dinu Gheorghe.

UEFA Euro 2020 este a 16-a ediția a Campionatului European de fotbal. Competiția trebuia să se desfășoare inițial în 12 orașe ale Europei între 12 iunie și 12 iulie 2020, însă a fost amânată pentru 11 iunie – 11 iulie 2021, din cauza pandemiei de covid-19.

Iată stadioanele pe care se va juca campionatul:

 • Johan Cruyff Arena din Amsterdam (Ţările de Jos),
 • Olympic Stadium din Baku (Azerbaidjan),
 • Arena Naţională din Bucureşti (România),
 • Puskás Aréna din Budapesta (Ungaria),
 • Parken Stadium din Copenhaga (Danemarca),
 • Hampden Park din Glasgow (Scoţia),
 • Wembley Stadium din Londra (Anglia),
 • Allianz Arena din München (Germania),
 • Stadio Olimpico din Roma (Italia),
 • La Cartuja din Sevilla (Spania)
 • Krestovski Stadium din Sankt Petersburg (Rusia)
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI