Mirel Rădoi a recunoscut o tentativă de mită la echipa națională! Câți bani i s-au oferit pentru a convoca un jucător

Mirel Rădoi a recunoscut o tentativă de mită la echipa națională! Câți bani i s-au oferit pentru a convoca un jucător
Mirel Rădoi este sub presiune din toate direcțiile

Selecționerul Mirel Rădoi a făcut dezvăluiri incredibile despre situația în care se află fotbalul românesc. Acesta a povestit că în perioada în care conducea echipa de tineret i s-au propus bani pentru selecționa un anumit jucător. 50.000 de euro ar fi fost suma care i-a fost promisă lui Rădoi, prin intermediul unor intermediari. Situație la care fostul internațional a avertizat că va informa Poliția în cazul în care respectiva sumă va ajunge la el. Mai mult, Rădoi a asigurat că va reclama pe oricine va încerca să mai vină cu astfel de propuneri.

Gigi Becali i-a reproșat lui Mirel Rădoi că nu i-a convocat jucătorii de la FC Fcsb. Și i-a cerut selecționerului să își dea demisia

„E și greu ca cineva să încerce. A fost oarecum un zvon, când eram la tineret, în care cineva a încercat oarecum. I-am zis că sunt de acord, ‘pentru 50.000 de euro o să îți iau jucătorul, dar să știi că în secunda 2 după ce mi-ai adus banii, poliția e la ușă!’. 

Au încercat să spună prin anumite persoane, să ajungă la urechea mea, că sunt în stare anumiți oameni să dea bani, dacă ajung anumiți jucători la echipa națională. Acolo, în sistemul ăsta ne-am învârtit. Cine și-a putut închipui că poate veni cu orice sumă la mine și să creadă că voi chema un jucător? Ce aș vrea să mai încerce cineva cu mine, apoi să dea cu subsemnatul”, a declarat Mirel Rădoi la Telekom Sport.

Relația dintre Gigi Becali și Mirel Rădoi este una glaciară

Mirel Rădoi a avut un mandat încununat cu rezultate de excepție la naționala de tineret. A ajuns până în semifinalele Campionatului European din 2019 și a obținut calificarea la Jocurile Olimpice. Au fost rezultate bune și în startul mandatului de la naționala mare. Dar cele trei înfrângeri pe care „tricolorii” le-au suferit la ultima acțiune îl pun pe Rădoi sub mare presiune. A fost criticat de foarte multă lume, iar printre cei mai vehemenți contestatari este chiar nașul său, Gigi Becali. Patronul de la FC Fcsb i-a reproșat lui Rădoi că nu a convocat anumiți jucători de la echipa ilfoveană. Cum ar fi Dennis Man și Florin Tănase.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI