29 oct. 2020 | 23:58

Mirel Rădoi, decizie radicală în legătură cu Gigi Becali. Ce refuză vehement să facă antrenorul

Sport
Mirel Rădoi, decizie radicală în legătură cu Gigi Becali. Ce refuză vehement să facă antrenorul
Relația dintre Gigi Becali și Mirel Rădoi este una glaciară

Mirel Rădoi a primit foarte multe critici după cele trei înfrângeri consecutive din ultima acțiune a echipei naționale. În mod total surprinzător, unul dintre cei mai vehemenți contestatari a fost chiar nașul lui Rădoi, Gigi Becali. Acesta a declarat că s-ar fi așteptat ca Mirel Rădoi să aibă demnitate și să demisioneze. Și a precizat că și-ar dori ca la echipa națională să fie adus Gică Hagi. Selecționerul a recunoscut că a fost foarte deranjat de declarațiile patronului de la FCSB și că nu mai există loc de discuții între el și Becali. Rădoi a mai explicat că nu va refuza să convoace jucători de la FCSB dacă aceștia vor fi în formă.

Mirel Rădoi anunță că nu mai are ce să discute cu nașul său, Gigi Becali. Ce spune despre jucătorii de la FCSB

„Nu am mai vorbit cu Gigi Becali în ultima perioadă. Nu avem ce să discutăm. Despre fotbal el le ştie pe toate şi eu nu am ce să mai discut şi alte lucruri… afaceri nu am cum să fac, pentru că eu nu am banii lui, aşa că nu avem ce discuta. Sunt persoane care, dacă gândesc aşa, cred că toată lumea gândeşte aşa.

Eu nu am cum să nu chem jucătorii de la FCSB, dacă ei sunt foarte buni eu să nu îi chem. Păi, în primul rând, înseamnă că eu nu îmi doresc binele meu, binele echipei naţionale, nu am cum. Să zicem că eu şi naşul meu avem un conflict, eu ce fac? Mă răzbun pe mine singur?”,a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.

Sub comanda lui Mirel Rădoi, România a avut rezultate bune în primă fază. Au fost patru puncte din prima acțiune, partide cu Irlanda de Nord și Austria. Ambele rezultate venite după prestații foarte convingătoare. A urmat însă o dezamăgire uriașă, o săptămână de coșmar. O înfrângere în Islanda, în play-off-ul pentru calificarea la Euro 2020. Apoi și două eșecuri în Liga Națiunilor, cu Norvegia și Austria.

„Mirel Rădoi nu e potrivit, dacă a mâncat 3 bătăi. E finul meu și îl iubesc, dar dacă mănânci 3 bătăi? Eu îl știam pe Rădoi demn. De ce te mai agăți? Ai mâncat 3 bătăi, la revedere. Ce să mai faci? Gata!”, declara Gigi Becali după înfrângerea României cu Austria.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Pâinea cu maia, izvor de sănătate. Ce sortiment trebuie evitat
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Capital.ro
Hidroelectrica, anunț important pentru toți clienții! Schimbările anunțate pentru următoarea perioadă
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Adio COZI la SGR! Un nou DISPOZITIV de COLECTAT STICLE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro