30 oct. 2020 | 20:06

Mirel Rădoi a aflat decizia FRF. Anunțul Federației după ratarea calificării la Euro 2021

Știri generale
Mirel Rădoi a aflat decizia FRF. Anunțul Federației după ratarea calificării la Euro 2021
Ce se întâmplă cu Mirel Rădoi

Vineri, președintele FRF a vorbit despre ce se va întâmpla cu selecționerul Naționalei la Jocurile Olimpice. De asemenea, Răzvan Burleanu a vorbit și despre modificarea regulii under 21 și despre cum evoluează situația cu privire la pandemia de coronavirus.

Ce se întâmplă cu Mirel Rădoi după ratarea calificării la Euro 2021

Președintele FRF, Răzvan Burleanu susține că este ”moral” ca Mirel Rădoi să rămână selecționerul echipei României la Jocurile Olimpice.

“Nu mi-a trecut (supărarea pentru ratarea calificării la Euro), nu e o supărare care poate să-ți treacă așa. În momentul de faţă am toată încrederea în Mirel Rădoi să continue. Cred că este moral ca el să continue, e un simbol al generației tinere de antrenori dar și în ceea ce-i privește pe jucătorii tineri. Nu trebuie să uităm de succesul de care ne-am bucurat cu toții anul trecut, dar și de performanța calificării la Jocurile Olimpice.

Ar fi corect și moral ca el să stea pe banca naționalei și la JO. E un antrenor integru și pentru noi integritatea este un element foarte important. E un tip luptător. Nu cred că Mirel și-ar dori să renunțe. În același timp, nu este un antrenor care să se agațe de un contract sau de anumite clauze din contract. Cu toți antrenorii cu care am colaborat, de la Iordănescu încoace, toți au avut aceeași atitudine”, a spus Răzvan Burleanu, potrivit Hotnews.

Anunțul Federației după ratarea calificării la Euro

Anunțul Federației după ratarea calificării la Euro

De asemenea, Burleanu a precizat că, pentru ca lucrurile să meargă bine, fotbalul românesc ”are nevoie de investiții în infrastructură, de investiții financiare la nivel de cluburi și de o politică coerentă la nivel de copii și juniori”.

Burleanu este îngrijorat de cum evoluează situația cu privire la coronavirus

Președintele FRF a adăugat că este îngrijorat de cum evoluează situația cu privire la COVID-19 și că acest virus este unul “pervers”, cu care nimeni nu trebuie să se joace. Burleanu a menționat că își face griji și din cauza lipsei spectatorilor, a carantinării și a numărului de teste pentru coronavirus.

“Suntem și noi foarte îngrijorați de cum evoluează această situație. Mesajul meu este unul ferm, nu trebuie să ne jucăm cu acest virus pentru că altfel ajunge el să se joace cu viețile noastre. În ceea ce privește fotbalul, nu ne așteptăm ca fotbalul să se oprească. Ceea ce ne îngrijorează este lipsa spectatorilor de pe stadioane, carantinarea și numărul de teste, până la modificarea despre care am vorbit mai devreme numărul lor era considerabil. Un lucru pe care l-am învățat cu toții în această perioadă de criză este că nu prea poți să planifici nimic”, a spus președintele FRF.

 

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
REGELE CHARLES, GRAV BOLNAV! Casa Regală se pregătește de MOARTE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro