Mircea Solcanu a luat decizia surpriză. Ce face acum, după ce a renunțat la televiziune

Mircea Solcanu a luat decizia surpriză. Ce face acum, după ce a renunțat la televiziune
Noi vești despre Mircea Solcanu. Ce face fostul prezentator de televiziune?

Mircea Solcanu a luat o decizie la care nimeni nu se aștepta. Ce se întâmplă acum cu fosta gazdă de la postul de televizine Acasă? Bărbatul a renunțat definitiv la lumina reflectoarelor.

Cu ce se ocupă acum Mircea Solcanu?

Mircea Solcanu are deja 7 ani de când a renunțat la camerele de luat vederi și s-a întors la Constanța unde și-a văzut de viață liniștit și departe de forfota Bucureștiului și de domeniul în care a activat ani buni.

Fostul prezentator în vârstă de 44 de ani a ajuns azi de nerecunoscut, astfel că poate merge în locuri publice fără ca fanii fostului post de televiziune să îl recunoască. Fostul coleg al lui Cabral Ibacka a renunțat nu doar la televiziune, ci și la celebritate încă de pe atunci.

Unele foste staruri care au părăsit micile ecrane s-au retras totuși în mediul online, dar nu a fost așa și în cazul lui Solcanu care și-a pus toate conturile de pe rețelele de socializare pe privat și nu pare să-și dorească din nou succesul în această direcție.

Mai mult decât atât, aceasta schimbare de intimitate vine și în urma unei încercări grele din perioada în care a avut o problemă gravă de sănătate. Bărbatul a slăbit vizibil, și-a lăsat părul lung și e din ce în ce mai retras.

Acesta se bucură la moment de o afacere mică în Constanța. În urmă cu mulți ani el a avut chiar și o plajă în administrare, dar acum mai are doar un mic spațiu comercial la parter de bloc.

Mai mult decât atât, el este student în anul 3 la Facultatea de Arte din cadrul Universității Ovidius din Constanța la secția artele spectacolului-actorie. În timpul liber preferă să se bucure de viață și să facă bine, așa că face voluntariat pentru asociațiile de protecție a animalelor. Nu este exclus ca peste câțiva ani să-l vedem pe scena teatrului, lucru care i-ar bucura pe oamenii care l-au îndrăgit la TV și i-au rămas fideli. 

Cel mai greu moment prin care a trecut fostul moderator

“Pur şi simplu, am murit puţin pe parcursul intervenţiei chirurgicale, dacă pot spune aşa. Treaba cu luminiţa de la capătul tunelului este adevărată, dar nu e o luminiţă, ci un ditamai reflectorul.

Acum, pot spune că nu trebuie să-i mai plângem pe morţi, ci mai degrabă să ne plângem pe noi. Dacă Dumnezeu m-a lăsat în viaţă, am decis să le spun şi altora experienţa mea. Am schiţat deja cartea”, a declarat Mircea Solcanu, imediat după operaţia suferită.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI