06 mai 2021 | 14:41

Mircea Solcanu a luat decizia surpriză. Ce face acum, după ce a renunțat la televiziune

Monden
Mircea Solcanu a luat decizia surpriză. Ce face acum, după ce a renunțat la televiziune
Noi vești despre Mircea Solcanu. Ce face fostul prezentator de televiziune?

Mircea Solcanu a luat o decizie la care nimeni nu se aștepta. Ce se întâmplă acum cu fosta gazdă de la postul de televizine Acasă? Bărbatul a renunțat definitiv la lumina reflectoarelor.

Cu ce se ocupă acum Mircea Solcanu?

Mircea Solcanu are deja 7 ani de când a renunțat la camerele de luat vederi și s-a întors la Constanța unde și-a văzut de viață liniștit și departe de forfota Bucureștiului și de domeniul în care a activat ani buni.

Fostul prezentator în vârstă de 44 de ani a ajuns azi de nerecunoscut, astfel că poate merge în locuri publice fără ca fanii fostului post de televiziune să îl recunoască. Fostul coleg al lui Cabral Ibacka a renunțat nu doar la televiziune, ci și la celebritate încă de pe atunci.

Unele foste staruri care au părăsit micile ecrane s-au retras totuși în mediul online, dar nu a fost așa și în cazul lui Solcanu care și-a pus toate conturile de pe rețelele de socializare pe privat și nu pare să-și dorească din nou succesul în această direcție.

Mai mult decât atât, aceasta schimbare de intimitate vine și în urma unei încercări grele din perioada în care a avut o problemă gravă de sănătate. Bărbatul a slăbit vizibil, și-a lăsat părul lung și e din ce în ce mai retras.

Acesta se bucură la moment de o afacere mică în Constanța. În urmă cu mulți ani el a avut chiar și o plajă în administrare, dar acum mai are doar un mic spațiu comercial la parter de bloc.

Mai mult decât atât, el este student în anul 3 la Facultatea de Arte din cadrul Universității Ovidius din Constanța la secția artele spectacolului-actorie. În timpul liber preferă să se bucure de viață și să facă bine, așa că face voluntariat pentru asociațiile de protecție a animalelor. Nu este exclus ca peste câțiva ani să-l vedem pe scena teatrului, lucru care i-ar bucura pe oamenii care l-au îndrăgit la TV și i-au rămas fideli. 

Cel mai greu moment prin care a trecut fostul moderator

“Pur şi simplu, am murit puţin pe parcursul intervenţiei chirurgicale, dacă pot spune aşa. Treaba cu luminiţa de la capătul tunelului este adevărată, dar nu e o luminiţă, ci un ditamai reflectorul.

Acum, pot spune că nu trebuie să-i mai plângem pe morţi, ci mai degrabă să ne plângem pe noi. Dacă Dumnezeu m-a lăsat în viaţă, am decis să le spun şi altora experienţa mea. Am schiţat deja cartea”, a declarat Mircea Solcanu, imediat după operaţia suferită.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași: E anormal
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro