Mircea Lucescu, criză de nervi din cauza suporterilor. De ce a țipat la ei

Mircea Lucescu, criză de nervi din cauza suporterilor. De ce a țipat la ei
Mircea Lucescu, criza de nervi din cauza suporterilor

Unul dintre cei mai titrați antrenori români ai tuturor timpurilor are mari probleme la Dinamo Kiev. Mircea Lucescu nu se înțelege deloc bine cu suporterii echipei pe care o antrenează. Deși a atins cifre impresionante de când are grijă de formațiunea ucraineană, fanii Dinamo Kiev i-au făcut românului șederea dificilă. Aceștia nu pot uita anii pe care Lucescu i-a petrecut la rivala Şahtior Doneţk. 

Mircea Lucescu, criză de nervi din cauza suporterilor

Deși în ultimele opt luni de zile Mircea Lucescu a avut câteva tentative de a pleca de la Dinamo Kiev, fiind oprit de către patronii clubului, antrenorul român nu a luat în seama criticile și comentariile răutăcioase ale suporterilor, până acum. Mircea Lucescu nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa ultrașilor.

În timpul partidei dintre Dinamo Kiev și Ahrobiznes Volocisk de miercuri seară, Lucescu s-a confruntat cu un grup de fanatici care strigau „Lucescu, pleacă acasă!”, lucru care l-a deranjat teribil pe celebrul antrenor:

„Voi nu sunteţi Dinamo! Un grup de aşa-zişi suporteri ai lui Dinamo, la fiecare meci, apar cu cagule… Măcar, dacă au de spus ceva şi de protestat, să-şi arate faţa, să vedem cine şi de ce protestează.

Pe mine mă interesează echipa, rezultatele, jocul, mă interesa foarte tare ca Dinamo să redevină ceea ce a fost şi să fie din nou o echipă competitivă în campionatul intern şi în competiţiile internaţionale.

Sunt 10 inşi care vor să fie protagonişti, să fie mai importanţi decât jucătorii, decât preşedintele clubului. N-au nicio legătură cu această echipă”, a declarat Mircea Lucescu, după meciul de miercuri, 21 aprilie, cu Ahrobiznes Volocisk.

De ce a renunțat Mircea Lucescu la Tudor Băluță

Antrenorul de la Dinamo Kiev a anunțat recent că urmează să renunțe la fotbalistul român Tudor Băluță, după ce românul a prins numai două partide în sezonul în curs. Din păcate, mijlocașul a avut probleme cu accidentările, iar celebrul selecționer a hotărât să renunțe la el și să-i ureze succes pe mai departe.

„A fost accidentat, a făcut operație, a avut o fractură, de abia de foarte puțin timp, de vreo 2-3 zile, și a scos aparatul ăla care l-a… Avut ghinion, mare ghinion. Bineînțeles că nu va mai juca până la sfârșit și bineînțeles că și-a încheiat anul aici.

Nu pot decât să-i doresc să aibă parte de un club care să-l înțeleagă și el să înțeleagă clubul. Şi mai rămâne să fie sănătos. Nu, nu, nu. În niciun caz nu mai rămâne”, a detaliat Lucescu pentru Telekom Sport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI