Mircea Lucescu are probleme în Ucraina. Ce s-a întâmplat cu antrenorul lui Dinamo Kiev

Mircea Lucescu are probleme în Ucraina. Ce s-a întâmplat cu antrenorul lui Dinamo Kiev
Mircea Lucescu are probleme în Ucraina. Ce s-a întâmplat cu antrenorul lui Dinamo Kiev

Mircea Lucescu are probleme în Ucraina. Antrenorul român de la Dinamo Kiev tocmai a împlinit 76 de ani. Il Luce a adus titlul la formația patronată de Igor Surkis, iar acum e în fața unui nou sezon. Dar lucrurile nu au început tocmai bine pentru tehnicianul cu 39 de trofee în palmares.

Mircea Lucescu are probleme în Ucraina

Mircea Lucescu are probleme în Ucraina. Tehnicianul de 76 de ani a cucerit tot ce se putea în sezonul trecut cu echipa patronată de Igor Surkis. Chiar dacă a fost contestat vehement de o parte a ultrasilor formației, Il Luce și-a văzut de treabă și a câștigat campionatul, Cupa, dar și Supercupa Ucrainei. Performanțele au fost recompensate de patron cu un bonus uriaș de 1 milion de euro, conform presei ucrainene.

Mai mult decât atât, înaintea începerii noii ediției de campionat, Mircea Lucescu a avut parte de o surpriză din partea aceluiași Igor Surkis. Potrivit presei din Ucraina şi suma de 5 milioane de dolari pentru a o împărţi, după cum consideră, către jucători şi către oamenii din staff-ul tehnic. În partida din prima etapă a noului sezon, Dinamo Kiev i-a învins cu 4-0 pe cei de la Veres. Atâta doar că Il Luce nu a stat pe banca tehnică a echipei sale.

Ce s-a întâmplat cu antrenorul lui Dinamo Kiev

Mircea Lucescu a lipsit de la prima partidă a echipei sale în noua ediție de campionat. Iar toată lumea s-a întrebat în legătură cu  neașteptata absență. Lucrurile au fost lămurite la finalul meciului câștigat cu 4-0 de Dinamo Kiev. Emil Caras (53 de ani), unul dintre secunzii tehnicianului român, a explicat că acesta are o răceală cauzată, cel mai probabil, de aparatele de aer condiționat.

Mister a răcit, are puţină febră. Medicul spune că cel mai probabil este din cauza schimbării de temperatură. Afară este cald, aerul condiţionat funcţionează în birou. Iar asta i-a cauzat o răceală. Doctorul a decis că este mai bine ca Mister să nu stea pe bancă pentru a nu se enerva. Cu toţii îi dorim o recuperare rapidă. Băieţii sunt îngrijoraţi. Cred că o parte din eforturile lor au fost pentru Mister, cel puţin aşa sper”, a recunoscut Emil Caras în fața presei din Ucraina, la sfârșitul partidei contra celor de la Veres.

Din postura de campioană a Ucrainei, Dinamo Kiev va evolua direct în grupele Champions League. Pentru a-și întări echipa, Mircea Lucescu a apelat, ca și în perioada de la Sahtior Donețk, la „filiera sud-americană”, Il Luce l-a transferat pe atacantul venezuelean Eric Ramirez (22 de ani). Acesta a mai jucat, până acum, în Cehia și Slovacia. Dinamo Kiev l-a transferat de la Dunajska Streda, pentru 1,75 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Ramirez a semnat un contract valabil până în 2026 cu echipa din capitala Ucrainei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI