Mircea Lucescu a făcut spectacol după meciul cu Barcelona. Ce a vorbit cu Messi și dialogul cu o jurnalistă din Ucraina

Mircea Lucescu a făcut spectacol după meciul cu Barcelona. Ce a vorbit cu Messi și dialogul cu o jurnalistă din Ucraina
Mircea Lucescu a fost lăudat pentru prestația echipei sale contra Barcelonei

Mircea Lucescu a fost învins pe Camp Nou miercuri seară, scor 1-2. Dar echipa sa a dat o replică excelentă celor de la FC Barcelona, deși lotul a fost serios afectat de infectările cu COVID-19. Messi, din penalty, și Pique au marcat pentru catalani, în vreme ce Tsygankov a punct pentru Dinamo Kiev. S-ar fi putut marca mult mai mult, dar ambii portari au fost în zi de grație. Neshcheret, 18 ani, la doar a doua apariție la seniori, i-a blocat incredibil pe Messi, Fati, Griezmann și Dembele. De partea cealaltă, ter Stegen a fost salvator pentru Barcelona. Neamțul a fost la primul meci din acest sezon, după o accidentare.

Mircea Lucescu, încântat de evoluția jucătorilor săi în partida cu FC Barcelona: „Meritam cel puțin un meci nul”

Dinamo Kiev a făcut un meci foarte bun, iar Mircea Lucescu a fost în centrul atenției și după fluierul de final. Antrenorul formației din Ucraina s-a dus direct la Messi și i-a cerut tricoul pentru colecția impresionantă. Au mai discutat preț de câteva secunde, apoi starul Barcelonei i-a făcut semn că îi va da tricoul în drumul spre vestiare.

Mircea Lucescu a făcut show și la conferința de presă care s-a desfășurat online. Înainte de a răspunde la întrebarea unei jurnaliste, antrenorul român a ținut să primească o confirmare vestimentară de la aceasta. „Irina, Irina, sunt îmbrăcat adecvat sau nu?” A primit și confirmarea de la jurnalista de la tribuna.com, care s-a și amuzat copios.

„Fiecare meci are propria lui istorie. E greu de spus care a fost cel mai bun. În condițiile în care am abordat acest joc, cu temerile jucătorilor legate de Covid, am intrat foarte timid pe teren. Începutul de partidă ne-a creat probleme. Am primit gol, dar apoi au prins încredere. Am făcut o partidă bună, inteligentă, cu multe atacuri rapide care ar fi putut duce la gol. Cred că meritam cel puțin un meci nul în această partidă. Sunt foarte mulțumit de evoluția băieților și dorința lor de a lăsa o impresie bună”, a declarat Mircea Lucescu.

Dinamo Kiev este pe locul 3 în grupa G de Champions League, cu un punct din primele trei meciuri. FC Barcelona este lider cu maximum de puncte, iar Juventus este pe 2, cu șase puncte. Dinamo Kiev se va lupta cu Ferencvaros pentru locul 3, care duce în Europa League. În următoarea etapă, Dinamo Kiev primește vizita celor de la FC Barcelona, meci programat pe 17 noiembrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI