Probleme uriașe pentru Mircea Lucescu! Fanii lui Dinamo Kiev, plan incredibil contra românului la meciul de Champions League

Probleme uriașe pentru Mircea Lucescu! Fanii lui Dinamo Kiev, plan incredibil contra românului la meciul de Champions League
Mircea Lucescu este contestat vehement de mare parte a fanilor lui Dinamo Kiev

Mircea Lucescu va avea o partidă foarte complicată în această seară în Liga Campionilor, pe terenul lui Ferencvaros. Iar parte din problemele antrenorului român sunt create chiar de fanii echipei sale, Dinamo Kiev. Aceștia sunt hotărâți să facă un pas incredibil în războiul cu Lucescu. Partida din Ungaria se va disputa cu spectatori, iar mai mulți ultrași ucrainieni au făcut deplasarea. Pentru a îi cere din nou demisia lui Mircea Lucescu și pentru a o încuraja pe… Ferencvaros.

Fanii lui Dinamo Kiev i-au cerut demisia lui Mircea Lucescu și la prima partidă din Liga Campionilor, cu Juventus

Fanii lui Dinamo Kiev ajung astfel în situația incredibilă de a spera la o înfrângere a echipei favorite. Asta și pentru că Ferencvaros este antrenată de Sergei Rebrov, o adevărată legendă a clubului din capitala Ucrainei. Ca jucător, acesta are nu mai puțin de 9 titluri de campion, șapte cupe și o supercupă. A câștigat cinci trofee și ca antrenor al lui Dinamo Kiev. Două campionate, două cupe și o supercupă.

Fanii lui Dinamo Kiev și-ar fi dorit ca Sergei Rebrov să revină la echipă în vară. Dar Igor Surkis a ales să îl oferteze pe Mircea Lucescu, spre disperarea ultrașilor. Lucescu este văzut ca un mare dușman al lui Dinamo Kiev, iar fanii au anunțat că nu îl vor ierta niciodată. Românul este acuzat că a avut foarte multe comentarii urâte la adresa clubului în perioada în care o antrena pe Șahtior.

Sergei Rebrov, omul pe care fanii lui Dinamo Kiev îl vor victorios în fața lui Mircea Lucescu

Mircea Lucescu a avut un start bun ca manager al lui Dinamo Kiev. A calificat echipa în grupele Ligii Campionilor și este pe primul loc în campionatul din Ucraina. Dar nu a fost suficient pentru a obține grațierea din partea celor mai fanatici suporteri ai lui Dinamo Kiev. Românul a fost contestat și la prima partidă din grupele Ligii Campionilor, înfrângerea cu Juventus, scor 0-2.

Partida s-a desfășurat la Kiev, iar Lucescu a fost huiduit de o parte a fanilor prezenți. Aceștia au avut și un banner cu mesajul „Lucescu go away”. A fost contestat inclusiv patronul lui Dinamo, Igor Surkis, pentru decizia sa de a-l numi pe Lucescu în funcția de antrenor. Pe măsură ce accesul fanilor pe stadioane va fi permis în număr mai mare, vor crește și problemele lui Il Luce. Pentru partida de la Ferencvaros, UEFA și autoritățile locale au acceptat prezența fanilor în limita a 30 la sută din capacitatea arenei.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI