Mircea Geoană a încălcat legea grav. Cum a fost surprins politicianul la volan VIDEO

Mircea Geoană a încălcat legea grav. Cum a fost surprins politicianul la volan VIDEO
Imagini scandaloase cu Mircea Geoană. Cum a încălcat legea

Mircea Geoană are probleme mari cu autoritățile! Politicianul a încălcat legea în timp ce se afla la volan, fiind surprins de paparazzi. Un videoclip cu acesta a apărut pe internet, fără a lăsa loc de interpretări cu privire la ce s-a întâmplat, de fapt.

Situație fără precedent. Cum a fost surprins Mircea Geoană

Autoritățile au declanșat o anchetă după ce secretarul adjunct NATO, Mircea Geoană, a fost surprins încălcând legea chiar la volan. Polițiștii de la Brigada Rutieră vor să afle adevărul după ce imagini scandaloase cu politicianul au apărut pe internet.

O simplă cină în oraș se poate transforma într-o poveste cu final tragic. Mircea Geoană a fost filmat conducând după ce ar fi consumat mai multe sticle de vin. Acesta a mers la o terasă din Floreasca, dar s-a urcat la volan după ce seara s-a încheiat.

La finalul lunii iulie, Mircea Geoană a fost surprins alături de soția sa la o terasă din București. Politicianul ar fi comandat pește, iar apoi ar fi băut mai multe sticle de vin alb, potrivit EVZ. Totuși, acesta s-a decis să se urce la volan, chiar dacă se afla sub influența alcoolului.

Mircea Geoană, surprins sub influența alcoolului la volan. Ce s-a întâmplat, de fapt

Publicația de mai sus a dezvăluit că politicianul ar fi fost afectat, în mod vădit, de alcool în momentul în care a decis să conducă. Mircea Geoană s-a bucurat de o seară liniștită alături de soția sa, Mihaela, dar decizia pe care a luat-o după a surprins pe toată lumea.

Mircea Geoană a fost surprins chiar de paparazzi după ce a încălcat legea și s-a urcat la volan în timp ce se afla sub influența alcoolului, așa că secretarul adjunct NATO poate să aibă problemele cu autoritățile în perioada următoare.

Anunțul polițiștilor. Ce urmează să facă autoritățile pentru a se afla adevărul

Mai mult, după ce un videoclip cu Mircea Geoană a apărut pe internet, politiștii de la Brigada de Poliție Rutieră au anunțat că o să fie făcute verificări pentru a afla adevărul cu privire la imaginile apărute în public. O anchetă lansată de autorități o să facă lumină pentru ca misterul să fie elucidat.

„Cu privire la imaginile aparute in spatiul public precum și ca urmare a solicitării dumneavoastră, facem precizarea că Brigada Rutieră a demarat verificări pentru stabilirea situația de fapt.”, a anunțat Brigada de Poliție Rutieră.

Mulți așteaptă ca Mircea Geoană să vină cu o primă reacție după ce un videoclip cu el a luat cu asalt internetul, dar, până acum, politicianul nu a oferit vreo declarație.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI