A murit mama lui Mircea Geoană. Momente cutremurătoare pentru secretarul NATO

Mama lui mircea Geoană a murit! Mesajul acestuia

Momente cumplite pentru Mircea Geoană! Secretarul NATO își plânge mama care s-a stins din viață azi. Anunțul a fost făcut chiar de fostul lider și candidat prezidențial al PSD.  Ce a scris acesta în ziua neagră despre cea care i-a dat viață? Cum a descris-o pe aceasta?

A murit mama lui Mircea Geoană

Elena Iulia Geoană a încetat din viață azi, 28 noiembrie. Aceasta a fost mama fostului lider și candidat prezidențial al Partidului Social Democrat. Anunțul trist a fost făcut chiar de actualul Secretar General adjunct al NATO, pa pagina sa de Facebook. Fostul politician din partea PSD a avut numai cuvinte de laudă la adresa celei care i-a dat viață, spunând că a fost un om bun, o soție, mamă și bunică ce nu poate să fie egalată vreodată. La finalul cuvintelor pline de durere a menționat că știe cu siguranță că toți cei care au cunoscut-o au numai cuvinte bune de rostit despre ea și că vor îndruma o rugăciune către aceasta, „care se va întâlni în Ceruri cu tat și cu bunicii mei dragi”, a mai detaliat acesta.

„Astăzi ne-a părăsit pentru totdeauna iubita mea mamă, Elena Iuliana Geoană. Un om bun, blând și iubitor, o soție, mamă, bunică și o prietenă fără pereche. Se va întâlni în Ceruri cu tata și cu bunicii mei dragi.Știu că toți cei care au cunoscut-o vor avea un cuvânt bun și că vor rosti o rugăciune în amintirea ei.
Dumnezeu să o așeze între Cei Drepți și să ne ajute să trecem prin aceste clipe de mare tristețe și durere”, este textul postat de fostul politician PSD.

Carieră

Activitate parlamentară

-în legislatura 2004-2008: Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Federația Rusă și Regatul Hașemit al Iordaniei;
-în legislatura 2012-2016: Republica Islamică Pakistan, Republica Coreea și Regatul Belgiei.

Distincții

Ordinul Național „Steaua României” în grad de Comandor (1 decembrie 2000 [34]) pentru servicii deosebite aduse în politica externă a României
Legiunea de Onoare – Franța (octombrie 2002)

Mircea Geoană, mesaj despre medicul erou de la Piatra Neamț

„Astăzi am avut o convorbire telefonică cu comandantul Spitalului Militar Regina Astrid din Bruxelles, Colonelul Medic Wouter Weuts, unde este internat Dr. Cătălin Denciu, victima tragicului incendiu de la secția de terapie intensivă a Spitalului din Piatra Neamț. M-am interesat de situația medicală a medicului – pacient și mi-am exprimat aprecierea și gratitudinea pentru acest nou gest de solidaritate al colectivului Spitalului Militar Regina Astrid față de cetățenii români, victime în stare gravă ale incendiilor care au mistuit Clubul Colectiv și, acum, Spitalul din Piatra Neamț. În pofida restricțiilor impuse de pandemia COVID – 19, medicii militari belgieni au demonstrat, încă o dată, calități umane și profesionale excepționale, demne de relația de prietenie și alianță dintre Belgia și România. Le suntem profund recunoscători și îi urăm lui Cătălin recuperare și însănătoșire grabnică!”
Mircea Geoană

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI