25 nov. 2021 | 18:47

Mircea Eremia, prima reacție după condamnarea penală. Ce amendă a plătit EXCLUSIV

Monden
Mircea Eremia, prima reacție după condamnarea penală. Ce amendă a plătit EXCLUSIV
Mircea Eremia, prima reacție după condamnarea penală primită

Mircea Eremia dă trecutul la spate. Fratele mai mic al mult mai celebre Alina Eremia, spune că tot ceea ce contează mai nou în viața sa sunt muzica și antrenamentele pentru un anume stil de lupte de contact.

Mircea Eremia, prima reacție după condamnarea penală

Mircea Eremia, fratele mai mic și mai puțin cunoscut al Alinei Eremia, nu dorește să comenteze în niciun fel recenta sa condamnare penală pentru ultraj. Pentru el, totul este de domeniul trecutului, dar recunoaște că pentru toată acea poveste sensibilă a trebuit să recurgă la serviciile profesioniste ale unui avocat. La 24 de ani, Mircea Eremia susține că alege mai nou să mizeze doar pe prezent și pe viitor, lăsând trecutul, cu toate ale sale, în spate.

”Pentru mine tot ce contează este doar prezentul și viitorul. Nu mai pot schimba trecutul, ca atare am ales să încerc să-l dau uitării. Am decis că a venit vremea unei schimbări în viața mea!”, a declarat Mircea Erimia pentru Playtech.ro.

A făcut muncă în folosul comunității

Deși nu dorește să comenteze faptele pentru care a primit chiar la începutul anului o condamnare de șase luni de închisoare, cu suspendare, dar și o amendă penală în valoare de 4.000 de lei, Mircea știe cel mai bine prin ce a trecut, inclusiv în cele două luni în care a făcut muncă neremunerată în favoarea comunității, așa cum a decis instanța care a dispus și condamnarea sa.

În plus, în următorii doi ani, fratele Alinei Eremia se află sub atentă supraveghere, fiind obligat, printre altele, să se prezinte regulat la Serviciul de Probațiune Ilfov, să primească vizitele ofițerului de probațiune desemnat cu supravegherea sa, să anunțe schimbarea locuinței sau a locului de muncă.

Spune că și-a schimbat viața

Însă tot răul spre bine, pare să sune noua sa deviză. Ca atare, Mircea Eremia afirmă că și-a schimbat viața, din mai multe puncte de vedere. În primul, și-a schimbat stilul muzical, trecând de la pop la muzică de petrecere. El colaborează mai nou cu cei de la ”Balkanica Records”.

„Eu știu să abordez mai multe genuri muzicale. Nu pe toate, căci ar fi exagerat să susțin așa ceva, dar cele mai multe dintre acestea nu-mi sunt străine. Însă acum, în această perioadă, cred că România are nevoie de muzică de petrecere. De cea mai bună calitate! Ăsta e și motivul pentru care am optat pentru schimbarea stilului meu într-ale muzicii!”, spune Mircea Eremia.

A avut formă ușoară de Covid

Deși anul acesta nu a fost prea blând cu el, Mircea Eremia dă semne că nu și-a pierdut deloc încrederea în propriile forțe. Fiindcă Mircea nu a trebuit să se confrunte doar cu efectele propriilor fapte, pentru care a și fost condamnat, dar a înfruntat, în luna septembrie, consecințele infectării cu COVID-19.

Destinul a vrut ca cântărețul să facă vestea publică la scurt timp după ce sora lui se infectase, la rândul ei, cu COVID-19. Mircea a afirmat atunci că nu știe de unde a luat boala, fiindcă nu se întâlnise cu sora lui, deja bolnavă, dar a avut noroc de o formă ușoară a bolii.

Se antrenează pentru luptele de contact

Pe de altă parte, în noua viață a solistului și-a făcut loc și o a doua mare pasiune, antrenamentele pentru luptele de contact.

„M-am îndrăgostit, dacă pot spune așa, de stilul jiu-jitsu brazilian. Fiind mare amator de stiluri de luptă de contact, nu a fost greu să ajung aici și consider că acest gen e nu doar pe gustul meu, ci mi se potrivește ca o mănușă. Practic, la ora asta, viața personală include muzică și antrenamente, ore de înregistrări și ore de eforturi fizice.

În plus, ori de câte ori am ocazia merg și la Biserică, unde vă mărturisesc îmi face mare plăcere să și cânt. Poate că atunci când condițiile vor permite accesul unui număr mai mare de persoane în biserică, eu mergând la cea din Buftea, orașul meu de suflet, poate îmi voi face curaj să cânt și în cor!”, a adăugat Mircea Eremia.

Cât privește o posibilă colaborare muzicală cu sora sa, Alina, Mircea spune că nu a venit încă vremea acesteia:

„Colaborăm în sensul că discutăm despre cariere, despre intenții și stiluri, dar nu avem încă motivația de a cânta împreună. Nu se știe însă niciodată dacă lucrurile nu se vor schimba, cândva!”.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro