16 mart. 2023 | 15:41

Mircea Bravo, despre oferta primită pentru a face reclamă la jocurile de noroc. Ce spune despre acuzaţiile aduse de Micutzu

Monden
Mircea Bravo, despre oferta primită pentru a face reclamă la jocurile de noroc. Ce spune despre acuzaţiile aduse de Micutzu
„Acum vreo 7 ani, am primit primele oferte”

Deși fiecare dintre ei sunt axați pe o anumită nișă în spațiul de entertaiment românesc, Micutzu și Mircea Bravo se pare că au ajuns la mici disensiuni. Recent însă, cel din urmă a vorbit despre oferta primită pentru a face reclamă la jocurile de noroc. Tot atunci Mircea Bravo a vorbit și despre acuzaţiile aduse de Micutzu.

Mircea Bravo și succesul său din cinematografe

Anul trecut, după boom-ul făcut de două producții românești, „Teambuilding” în care joacă Micutzu, și „Nunți, botezuri și înmormântări“ cu Șerban Pavlu în rolul principal, apărea un nou film. Pe 7 octombrie anul trecut, Mircea Bravo lansa în cinematografe filmul „Mirciulică”, film ce ajungea surprinzător pe locul unu pe celebra platformă de streaming Netflix. Cum era de așteptat, succesul i-a atras și anumite oferte de a apărea în reclame, de altfel acesta avea câteva la activ, alături de bunica sa, în spoturile pentru lanțul de magazine Profi. Cât despre succesul filmului său, Mircea Bravo, intrat deja sub luminile reflectoarelor, declara:

„Recunosc că încă mă simt oarecum inconfortabil și nu știu exact cum să reacționez când sunt felicitat sau mi se face un compliment. Trebuie să lucrez neapărat la asta. Mulțumim frumos! Chiar suntem foarte bucuroși de cum a fost primit filmul „Mirciulică.

Le mulțumim oamenilor care au mers la cinema să-l vadă. Și daaa, vestea bună e că din 1 februarie poate fi văzut și pe Netflix. Pot să spun că s-au dus niște negocieri dure acolo. Glumesc. :)) Vom anunța în curând și varianta la care ne-am gândit pentru cei din afara țării.”, declara Mircea Bravo pentru TVMania.

Vezi și:  Câți bani a costat filmul „Mirciulică”. Vloggerul Mircea Bravo a cheltuit sute de mii de euro din buzunarul lui VIDEO

Ce spune vloggerul despre acuzaţiile aduse de Micutzu

Ca urmare a succesului înregistrat cu clipurie din online, Mircea Bravo era ofertat de mai multe companii, printre care și cele care se ocupă cu piața jocurilor de noroc din România, iar ofertele au ajuns la u moment dat la suma de 100.000 de euro. Ceea ce nu știe foarte multă lume este că aceste oferte apăreau în cariera vloggerului cu cel puțin 7 ani înainte de a se lansa în cinematografie:

„Acum vreo 7 ani, am primit primele oferte pentru a mă asocia cu casele de pariuri și jocul de noroc. Am zis pas. Pe parcurs sumele tot creșteau. Se crea așa o stare de frică, ca și cum ratam ceva, ca la criptomonede. Tot sume mai mari, mai mari

Cred că toată lumea care se învârte în domeniul divertismentului și care are o expunere publică a primit o ofertă de impact din zona asta a jocurilor de noroc”, povestește Mircea Bravo.

Vezi și: Mesajul lui Micutzu pentru CTP după ce a criticat filmul Teambuilding: “Din câte știu eu, este o ocupație d-ale dânsului”

Pe de altă parte, stand-upper-ul Micutzu, care a făcut și el reclamă în trecut la astfel de companii și case de pariuri, îl acuză pe Mircea Bravo de faptul că, deși acuză jocurile de noroc, făcuse reclamă la alcool, iar în opinia acestuia ar trebui să fie ‘drept până la capăt’. Tot Micuțzu într-o intevenție pe TikTok declara că Mircea Bravo ar trebui să ia atitudine și în legătură cu alcoolul, în contextul în care și acesta distruge vieți. Dar nu a durat mult timp, iar vloggerul a răspuns acuzațiilor lui Micutzu, într-un interviu acordat pentru Europa Liberă:

„Toți creatorii de conținut au păcate, dar cred că acesta e un pretext ca să nu ne implicăm. Putem zice că nimeni nu are voie să spună ceva cât timp are un păcat, iar singurii care au de câștigat ar fi casele de pariuri.

Eu nu consider berea la fel de periculoasă precum casele de pariuri. Beau ocazional bere, nu am simțit o dependență.”; a fost răspunsul lui Mirciulică pentru Micutzu.

Dacă acest război între cei doi va continua, rămâne să vedem ce se va întmpla. Dar, indiferent care ar fi părerile celor doi, atât jocurile de noroc, cât și alcoolul, crează dependență și pot distruge vieți. Așa că, ar fi mai bine să nu existe în viața noastră niciuna din aceste două dependențe.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro