Mircea Badea o jignește pe Viorica Dăncilă: „Imbecila planetei”

Autor: Claudiu Surmei - 09:32, 23 mai 2019
Mircea badea, mesaj dur pentru Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a fost scriticată de Mircea Badea, după ce a declarat că își va exercita dreptul la vot atât la alegerile europarlamentare, cât și la Referendumul pentru justiție. Realizatorul emisiunii În Gura Presei, de la Antena 3, a avut un mesaj dur și pentru PSD.

„Da. Voi participa duminică la vot şi voi vota la ambele, şi pentru alegerile europarlamentare, voi vota pentru imaginea României, voi vota pentru câştigarea demnităţii României pentru că, ştiţi, am fost europarlamentar nouă ani de zile, ştiu ce înseamnă lucrul în instituţiile europene, ştiu cât de important este să avem acolo oameni implicaţi, oameni care să lucreze pe directive, pe regulamente, în care să se regăsească şi obiectivele României şi ale românilor.

(…) Voi vota şi pentru referendum. Aşa cum am spus de fiecare dată, sunt un susţinător al statului de drept, al independenţei justiţiei, dar şi al drepturilor cetăţenilor, pentru că şi acest lucru trebuie să îl avem în vedere de fiecare dată şi între toate trebuie să existe un echilibru”, este declarația Vioricăi Dăncilă, care a tulburat apele în PSD și în rândul susținătorilor partidului.

Mircea Badea „a taxat-o” pe Viorica Dăncilă

Mircea Badea a reacționat dur după declarația primului-ministru, în contextul în care membrii PSD s-au arătat împotriva Referendumului pentru justiție propus de președintele Klaus Iohannis. Într-o postare pe Facebook, Badea s-a referit la PSD cu „ciuma roșie”, iar la Dăncilă cu „imbecila planetei.”

FOTO: Facebook Mircea Badea chiar el
FOTO: Facebook Mircea Badea chiar el

„În mod normal, după ce imbecila planetei a declarat că va participa la cvorumul hitleristului cretin, aș da ciumei roșii o opinie anti și aș vota cu Tăriceanu. Rămân însă consecvent, scrâșnind din dinți, pentru că prietena Carmen Avram. E SINGURUL MOTIV. P.S. Adevărul e că foarte mulți pesediști sunt pur și simplu insuportabili. Sunt doar câteva excepții cu adevărat notabile”, a scris Mircea Badea pe rețeaua de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI