Mircea Badea, urmărit de Poliție după muncă. Dialogul lor e ireal: „Dacă vreți să țip, pot să țip”

Mircea Badea, urmărit de Poliție după muncă. Dialogul lor e ireal: „Dacă vreți să țip, pot să țip”
Mircea Badea, urmarit de Politie dupa munca

Face el ce face și ajunge, din nou, în atenția presei. Mircea Badea a făcut mărturisiri incredibile la Antena 3, după ce a fost urmărit și oprit de către un echipaj Poliție, după ce a plecat de la locul de muncă. Totul s-a petrecut în timp ce se îndrepta spre casă. Ce a pățit moderatorul TV și ce dialog a avut cu agentul. A povestit totul în cadrul emisiunii sale de la Antena 3.

Motivul pentru care Mircea Badea a fost urmărit de Poliție

Mircea Badea a fost protagonistul unei scene ca în filme, în urmă cu puțin timp. Vedeta de la Antena 3 a povestit cum a fost oprit de un polițist, în trafic, după ce plecase de la serviciu. Prezentatorul TV se îndrepta spre casă, când mașina de Poliția l-a oprit pe dreapta.

Deși Mircea Badea a fost surprins de faptul că agentul respectiv nu purta masca de protecție, polițistul a ignorat criticile moderatorului TV. Vedeta i-a transmis un mesaj dur secretarului de stat Raed Arafat, cerându-i să oblige oamenii legii să respecte măsurile și să poarte masca de siguranță.

„Domnul Raed Arafat să le impună polițiștilor să poarte mască. Pe mine m-a urmărit miliția aseară prin oraș. Cu nino-nino, cu girofar sigur. Am oprit când am văzut că mă urmărește poliția. Mă duceam acasă, noaptea, de la muncă.

Mergeam ca un om cu mașina mea veche, ponosită, cu o viteză minimă. Zic să mă dau cât mai pe dreapta să treacă miliția. M-am gândit că au o treabă importantă, că se duc să-i pupe pe infractorii de la Bolintin, poate au un indiciu și l-au prins pe bombardierul de la Arad.

Ei nu treceau. Erau în spatele meu. M-am oprit. Se dă jos un tinerel, foarte plin de el. Mergea ca șmecherii către mașina mea. Vine și zice: ”Știți de ce v-am oprit?”. Eu îi spun: ”Nu purtați mască”. El zice: ”Știți de ce v-am oprit?” și eu îi spun: ”Nu purtați mască”.

Eu purtam mască. Eu când plec de la serviciu, ca să nu zică nimeni că l-am infectat eu, îmi pun masca pe bot până la mașină. Și după aia nu o mai scot până acasă. Eu aveam masca, polițistul nu. El continuă și zice: ”V-am oprit pentru că…”. Eu îi zic: ”Dacă vreți să țip, pot să țip. Nu purtați mască. Circulă o lege, cică pe stradă să pui masca pe față. Nu o aveți.” N-a mai știut ce să zică”, a povestit Mircea Badea la Antena 3.

„Când mă mai oprește miliția o să-l sun pe Raed Arafat!”

Partenerul de viață al lui Carmen Brumă a fost surprins să audă motivul pentru care jurnalistul a fost tras pe dreapta. Agentul de poliție a remarcat faptul că prezentatorul avea un bec ars la poziție pe spate.

Deși omul legii i-a cerut asigurarea, Mircea Badea i-a explicat agentului motivul legal pentru care nu este obligat să aibă polița RCA la el, în format fizic.

Zice: ”Dați-mi actele”. A început să se uite. Eu m-am oferit: ”Vreți să vă arăt și extinctorul?”. Zice: ”Asigurarea!”. Eu, care citesc legile, n-am RCA tipărit, de-al dracu. De ce? Pentru că e dreptul meu să n-am.

Zice: ”Asigurarea”. Eu îi zic: ”Nu o am tipărită. Nu mă aștept să știți. Am ținut cursuri deseori noaptea. E un hobby de-al meu. Mai țin cursuri de legislație oamenilor legii. Conform onoratei instanțe, nu e nevoie ca eu, conducător auto, să o am.”

Păi zice: ”Eu nu știam asta”. Dar nu mă miră. Îi zic: ”Dacă vreți, vă dau un link.”

Zice: ”Mă duc până la mașină și mă întorc”. Vine de la mașină și îmi spune: ”V-am oprit pentru că aveți un bec ars la poziție pe spate”.

„Ați văzut din actele pe care vi le-am înmânat că am făcut ITP-ul acum două zile, deci becul mergea. Probabil o să-l înlocuiesc. Vreți chiar acum?”, i-am spus.

Mi-am promis, când mă mai oprește miliția, că o să-l sun pe Raed Arafat. Îi zic: ”Domnu secretar de stat, oamenii legii zădărnicesc combaterea răspândirii bolilor. Oamenii legii nu respectă legea.”, a povestit Mircea Badea, potrivit Antena 3.

Controversatul prezentator TV Mircea Badea și-a amuzat fanii, atunci când a promis că-l va suna direct pe secretarul de stat Raed Arafat, data viitoare când un echipaj de poliție îl va opri în trafic.