Mircea Badea, limbaj vulgar în direct la TV. Ce a putut să spună vedeta Antenei 3

Mircea Badea, limbaj vulgar în direct la TV. Ce a putut să spună vedeta Antenei 3
Mircea Badea, limbaj vulgar in direct la TV

Mircea Badea este unul dintre cei mai controversați moderatori TV din România. Telespectatorii sunt obișnuiți cu limbajul său colorat și felul direct și tranșant de a spune lucrurilor pe nume, motiv pentru care vedeta de la Antena 3. nu a surprins pe nimeni atunci când a avut o mică răbufnire, în direct, la TV.

Mircea Badea a avut parte de un mic derapaj la Antena 3

Situația politică îngrijorătoare în care se află Ucraina, în aceste momente, îi îngrijorează pe români, conflictul cu Rusia fiind extrem de aproape de granițele țării noastre. Mircea Badea „lovește” din nou, cu noi mărturisiri șocante.

Cunoscutul moderator TV a făcut afirmații controversate în contextul întăririi prezenței militare a Rusiei la granița cu țara vecină cu România, susținând că „ne băgăm mult în seamă.”

„Noi suntem români, nu existăm. Nu știu de ce ne băgăm capul în niște poze în care nu avem ce să căutăm. Ne băgăm mult în seamă. Să presupun că intră putin cu trenurile alea de le defilează ostentativ și intră în Ucraina. Ce treabă avem noi? Niciuna.

Noi nu suntem în prima linie. Nu suntem în nicio linie. Vine NATO cu niște trupe în România. N-am înțeles care e treaba noastră a românilor. Să ne uităm ce face Putin. Lasă că se uită ăia de la NATO. Să vedem ce facem noi.

Noi nu facem mare lucru în general. Ne c***m în fundul curții, cade școlili pe noi, n-avem căldură în case, noi ne uităm la Putin. Să se ocupe Stoltenberg, ăștia. Nea Gigel să-și vadă de coada vacii. Anvergură de cocioc.”, a declarat Mircea Badea la Sinteza Zilei, în timpul pasei cu Mihai Gâdea.

„Acţiunile noastre nu vor depinde de cursul negocierilor!”

Vladimir Putin a amenințat că va lua măsuri militare, iar Statele Unite ale Americii au dat de înțeles că dacă Rusia va invada statul ucrainean, americanii vor riposta cu sancțiuni uriașe.

Recent, Vladimir Putin a vorbit despre „măsuri tehnico-militare de represalii adecvate” dacă ceea ce el numește abordarea agresivă a Occidentului va continua.

Deși toate semnele arată că se pregătește o operațiune militară rusă de proporții uriașe, Vladimir Putin susține că este dispus să negocieze cu forțele din Occident.

„Mingea este în terenul lor, trebuie să ne răspundă într-un fel. Acţiunile noastre nu vor depinde de cursul negocierilor, ci de asigurarea necondiţionată a securităţii Rusiei.”, declara Vladimir Putin, acum ceva timp.

Ce decizie a luat Vladimir Putin în conflictul cu Ucraina. Președintele rus susține că a primit semne pozitive din partea Statelor Unite ale Americii și cere puterilor occidentale să nu se apropie de Ucraina.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI