Mircea Badea, amenințări grave către bătăușă și familia ei: ‘O să mă asigur eu de asta’

Mircea Badea, amenințări grave către bătăușă și familia ei: ‘O să mă asigur eu de asta’
Mircea Badea luptă împotriva adolecentei bătăușe

Mircea Badea a făcut amenințări grave la adresa adolescentei bătăușe din Tîrgu Jiu. Aceasta a bătut și umilit o altă tânără, în timp ce era asistată de mai mulți copii. Prezentatorul emisiunii În gura presei spune că adolescenta ar trebui, nici mai mult, nici mai puțin, decât omorâtă, alături de familia ei.

Mircea Badea crede că adolescenta bătăușă din Târgu Jiu ar trebui pedepsită cu moartea, alături de familia ei

Mircea Badea a făcut amenințări grave la adresa fetei de 16 ani care a bătutu și umilit o altă copilă, de față cu mai mulți copii. Acesta spune că fata și părinții ei ar trebui pedepsiți cu moartea.

Amenințările dure au fost făcute pe pagina de socializare a omului de televiziune. În plus, Mircea Badea spune că va face în așa fel ca familia și tânăra să sufere cel puțin din punct de vedere financiar, lăsându-i părinții fără locuri de muncă.

Mircea Badea se aliază cu Mihai Gâdea împotriva adolescentei bătăușe
Mircea Badea se aliază cu Mihai Gâdea împotriva adolescentei bătăușe

Mesajul dur al lui Mircea Badea

Cred ca, moral, parintii javrei, impreuna cu javra merita pedeapsa cu moartea. Sigur ca asa ceva, in lumea civilizata, se mai poate intampla doar in Texas. Dar eu va promit ceva: cat voi mai vietui pe aceasta planeta, voi incerca sa fac mult rau familiei scelerate care a produs javra aia si, desigur, javrei. 

P.S. N-am niciun fel de asteptare de la c….l de stat de drept, doar o formula inepta, in fond doar sugatoare la servicii secrete si la clanuri interlope”, a scris Mircea Badea într-un prim mesaj pe Facebook.

Mircea Badea vrea să îi lase pe drumuri pe părinții adolescentei bătăușe

Mircea Badea nu s-a oprit la acest mesaj cu amenințările. Omul de televiziune a amenințat că îi va lăsa fără loc de muncă pe părinții adolescentei bătăușe. În plus, le-a făcut și numele public pe rețeaua de socializare.

Draica ii cheama, sunt din Targu Jiu. Tacsu e maistru la Rovinari, macsa e asistenta medicala. Nu vor mai fi. Ma ocup. P.S. Eu nu astept dupa rahatii de „oameni ai legii”, magistrati sau nu, doar noste sugatori de coccis la serei si la clanuri interlope”, a mai scris Mircea Badea pe pagina de socializare.

Mircea Badea se aliază cu Mihai Gâdea în lupta împotriva adolescentei bătăușe

Mircea Badea nu a intrat singur în război cu adolescenta bătăușă. Acesta îi va cere ajutorul și colegului lui, Mihai Gâdea, pentru a pedepsi familia din Rovinari. ”Mama javrei e asistenta la Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului !!!!!!!!

Diseara intru la Sinteza Zilei si ma apuc sa trimit javrele astea acolo unde le e locul: la dracu”, a mai scris Mircea Badea. Deja Mireca Badea a identificat persoana care l-ar putea lăsa pe tatăl adolscentei fără loc de muncă. ”Ion Pisc e director la Rovinari. Eu si cu domnul Pisc vom avea multa treaba”, a concluzionat Mircea Badea.