Mircea Badea s-a crucit când a văzut ce își face Irina Loghin, la bătrânețe: ”Dumnezeu pe pământ”

Mircea Badea s-a crucit când a văzut ce își face Irina Loghin, la bătrânețe: ”Dumnezeu pe pământ”
Mircea Badea s-a crucit când a văzut ce își face Irina Loghin, la bătrânețe ”Dumnezeu pe pământ”

Când credea că nu mai are ce să-l șocheze, iată că a primit o altă surpriză. Mircea Badea, șocat de gesturile incredibile ale artistei Irina Loghin, la 82 de ani. Ce a început să facă celebra cântăreață de muzică populară pentru a se menține tânără: ”Dumnezeu pe pământ”

Mircea Badea s-a crucit când a văzut ce își face Irina Loghin, la bătrânețe

Să vezi și să nu crezi, aceasta a fost reacția lui Mircea Badea, atunci când a descoperit secretul tinereții veșnice a cântăreței Irina Loghin. Încurcate sunt căile îngrijirii corporale sau, cel puțin, asta da impresia faimoasa solistă. Vedeta de la Antena 3 a rămas șocat de ritualul de frumusețe al reputatei artiste de muzică populară.

Moderatorul emisiunii „În gura presei” s-a amuzat copios pe seama trucurilor Irinei Loghin pentru îngrijirea tenului matur. Acesta i-a mărturisit, râzând, lui Radu Tudor de la Antena 3 că a rămas impresionat de tehnica pălmuirii pe care o aplică cântăreața de muzică populară pe propria-i față, menită să întârzie apariția ridurilor și să tonifice tenul, redându-i elasticitatea.

„Dumnezeu pe pământ. Tu ai văzut ce frecvenţă avea? Mi-a plăcut și…pălăria rezista. La fel și ochelarii. Deci, foarte tare! Mi s-a părut Dumnezeu pe pământ.”, i-a a spus Mircea Badea lui Radu Tudor, în emisiunea căruia a fost invitat duminică seara, 28 martie, la Antena 3.

Care este secretul tenului perfect al Irinei Loghin, la 82 de ani

Irina Loghin este una dintre cele mai reputate, îndrăgite și cunoscute artiste din muzica populară autohtonă. La 82 de ani, solista arată impecabil, păstrându-și tenul de adolescentă și zâmbetul de neegalat pe care-l afișează de mai bine de 60 de ani pe scenă. Întrebată de nenumărate ori care este secretul frumuseții sale veșnice, Irina Loghin a vorbit despre tratamentul inedit pe care și-l aplică de una singură, în fiecare zi.

Cântăreața își aplică palme peste gât și obraji, pentru a menține elasticitatea tenului. De asemenea, Irina Loghin a mărturisit că își menține silueta de invidiat foarte simplu: nu mai consumă produse din carne de mai bine de 35 de ani

„Demachiatul obligatoriu seara, dar cum? Luaţi ulei de măsline cu lapte. Amestecaţi jumătate şi jumătate. Pentru guşuliţa care se formează chiar de la 30 de ani. (n.r. te pălmuieşti) Să aveţi mâna foarte degajată.. Guşa începe să formeze de la 30 de ani, aşa că acest masaj, pe care eu l-am învăţat încă din anii tinereţii, de la o altă solistă, dă roade.

Primele rezultate se văd cam după o lună. Trebuie însă să lăsaţi degetele aproape inerte, să vă daţi mai înainte cu o cremă pe mâini, şi să repetaţi aceste pălmuieli cât suportaţi, cam în fiecare zi. Pielea din acea zonă se tonifică”, a declarat Irina loghin, conform sursei citate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI