Mihai Gâdea, la un pas de moarte. Ce a pățit prezentatorul Antena 3 în timpul emisiunii

Mihai Gâdea, la un pas de moarte. Ce a pățit prezentatorul Antena 3 în timpul emisiunii
Mihai Gadea anunt crunt in miez de noapte

 Veste șocantă despre Mihai Gâdea. Gazda emisiunii Sinteza Zilei a fost la un pas de a-și pierde viața, după ce a fost transportat de urgență la spital. Ce a pățit prezentatorul Antena 3, în direct. Cum a intrat în șoc anafilactic și ce a făcut Mircea Badea la trei dimineața. 

Mihai Gâdea, la un pas de moarte

Clipe de coșmar pentru Mihai Gâdea. Mircea Badea a povestit o situație de cumpănă prin care a trecut moderatorul de la Sinteza Zilei, moment care i-a pus viața în pericol. Mihai Gâdea a fost la un pas de a muri, în timp ce prezenta show-ul de la Antena 3.

Vedetei i s-a făcut rău, în direct, a chemat salvarea și a fost transportat de urgență la spital, acolo unde i-a fost acordată îngrijire medicală de top. După ce a fost trimis acasă, câteva ore mai târziu, gazda Sintezei Zilei a intrat în șoc anafilactic și a ajuns, din nou, pe mâinile medicilor.

„Hai să povestim. Pe scurt, Mihai era să moară. Eu alergam prin Herăstrău. Era noapte, ora 2.00. Lui i se făcuse rău, inițial, în emisiune. A venis salvarea, l-au dus la spital, i-au făcut o injecție, l-au trimis acasă. A făcut aproape un fel de șoc anafilactic sau ceva de genul.

Ce facem? Ce facem? Noroc că domnul Sorin Oprescu, medic, era prin Carrefour la 2.00 și a zis să-l duceți la spital. L-a dus cineva. Repede și eu mă duc la spital. Ajung, era vreo 3.00 dimineața. Doamna doctor se ocupa. Zic ce facem cu colegul? Îi mai băgăm niște perfuzii. Stăteam cu doamna doctor să-l veghem pe cetățean, care era cu perfuzii. Zic: doamna doctor, sigur își revine și după o să vă întrebe, dar vă întreb eu ca să rezolvăm: o rețetă de dormicum dacă ne puteți da și nouă?

Nu știu dacă am mai spus vreodată public acest lucru. Eram acolo pe masă, era multă lume în jur. Îl văd pe Sorin Oprescu. Se uită și zice: Ce faci, dormi, mori? La un moment dat, se uită la mine și zice: Ia zi, mă, cum ți se pare doamna doctor, bunuță sau? Dau din cap, zice hai că nu are nimic, luați-l de aici.”, a declarat Mircea Badea la Antena 3, conform celor de la cancan.ro.

Părinții lui Mihai Gâdea, diagnosticați cu virusul COVID-19

Acum câteva săptămâni, Mihai Gâdea povestea, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, faptul că ambii săi părinți au fost infectați cu noul coronavirus. Faimosul jurnalist a tras o sperietură de zile mari, dar, din fericire, totul s-a terminat cu bine, iar mama și tatăl său se simt mult mai bine, datorită tratamentului recomandat de specialiștii medicali.

„Vreau să vă spun ceva. Eu am văzut ce înseamnă acest virus de aproape. Părinții mei au fost infectați (n.r. cu virusul Sars-CoV-2). Ne-a trecut glonțul pe la ureche cu tata. Datorită unor medici extraordinari, care nu ies toată ziua să înspăimânte pe nimeni, fac bine și vindecă oameni, astăzi mă bucur de ei”, a mărturisit Mihai Gâdea la Sinteza Zilei, la Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI