27 apr. 2021 | 08:50

Mircea Badea, reacție ireală despre Jador. Ce a observat în ultima piesă de pe youtube

Emisiuni TV
Mircea Badea, reacție ireală despre Jador. Ce a observat în ultima piesă de pe youtube
Piesa momentului, subiect de discuții

Zilele acestea platforma Youtube a fost luată cu asalt de un nou clip. Fanii genului au putut să-i vadă pe cei mai importanți 10 maneliști alături de Loredana într-o colaborare de zile mari. Numai că, imediat după apariție, comentariile au început să apară. Printre cei care au comentat exoticul clip s-a numărat și Mircea Badea.

Mircea Badea face analiza apariției lui Jador

Imediat după publicarea clipului pe Youtube, fanii au dat năvală urcând clipul pe locul 2 în trending-ul de pe platformă. În aceași zi, în cadrul emisiunii sale, ”În Gura Presei”, Mircea Badea a decis să facă analiză pe imagini.

A început prin a compara producția maneliștilor cu una din cele mai vizionate piese a anilor 80, ”We are The World”. Piesa din 1980 îi aducea în același loc pe toți marii artiști ai acelor zile, de la Tina Turner la Michael Jackson, sub bagheta lui Quincy Jones.

Era clară ironia fină pe care vroia Mircea Badea să o transmită. Mergând mai departe cu analiza pe imagini, a ajuns la Jador, care apare chiar de la început în clipul cu pricina, moderatorul elucidând misterul.

„Împreună cu domnul Radu Tudor, aseară, am mai văzut niște aspecte care pot scăpa unui ochi neavizat, cum ar fi, de exemplu, domnul acela musculos, ca domnul Iohannis la vaccin – nu pot, totuși, să nu fac această comparație, deși mi-am propus să nu o mai fac. Pe domnul acela musculos cred că îl cheamă ca pe un parfum: Jador. Dânsul este dezbrăcat, e la bustul gol, și se uită în patru oglinzi mici. Ai observat asta? Nu se uită într-o oglindă mare. Putem vorbi și despre numerologie, sună-l pe domnul Voropchievici.

Nu știu ce înseamnă cifra 4, dar cred că am înțeles de ce nu era o oglindă mare. Pentru că acolo clar a fost cineva care s-a gândit ‘băi, nu-i punem o oglindă mare lu’ omul ăsta! Îi punem mai multe oglinzi mici, ca să zic așa. Întrebare: de ce? Uite, când apare dânsul la bustul gol și se uită în oglinzi mici (…) Domnule, patru oglinzi mici, de ce?  Pentru că fiecare reflectă câte un aspect dintr-o personalitate complexă. Înțelegi? Așa, o oglindă mare se uită omul frontal în ea: ‘uite-mă pe mine’. Patru oglinzi mici: aspecte, complexitate, ați înțeles?”, a povestit Mircea Badea, conform Antena 3.

Piesa momentului, subiect de discuții

Piesa în cauză, pe marginea căreia Mircea Badea făcea analiză, este în acest moment pe locul 1 în trending România, pe Youtube. Clipul regizat de Alex Ceaușu, pe versurile și muzica Alinei Manolache și Costi, strânge în jurul Loredanie Groza un număr de 10 maneliști.

Este vorba de Jador, Vali Vijelie, Nicu Paleru, Jean de la Craiova, Culiță Ster, Florin Salam și încă câțiva. Piesa a prins imediat la fani, dovadă stând și numărul de vizualizrăi în continuă creștere.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Capital.ro
Mulţi români au nume de floare. Topul numelor care se serbează în Duminica Floriilor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro