Mircea Badea, probleme majore cu o firmă de curierat. Ce surpriză a avut când și-a deschis coletul

Mircea Badea, probleme majore cu o firmă de curierat. Ce surpriză a avut când și-a deschis coletul
Mircea Badea, probleme majore cu o firmă de curierat

Mircea Badea a întâmpinat probleme cu o firmă de curierat. El a avut parte de o experiență nu tocmai plăcută când a comandat parfumuri de pe Internet. Vedeta a avut parte de o surpriză neașteptată când a sosit curierul, iar el a desfăcut pachetul. Mircea Badea nu a zăbovit mult și a făcut o plângere.

Mircea Badea, probleme majore cu o firmă de curierat

Mircea Badea a dorit să le facă o surpriză celor dragi, astfel că a comandat niște parfumuri de pe Internet. Când a venit curierul și a desfăcut coletul, prezentatorul a constatat că a primit, de fapt, niște cărți. El a povestit întâmplarea la Radio ZU.

„Am comandat niște parfumuri pentru cadouri. Nu am avut nervi să le cumpăr din magazin, am zis să le comand pe Internet. Am făcut o comandă dodoloață pe un site. Primesc mail că s-a făcut comanda. Era luni și mi-au scris că vineri primesc comanda. Marți primesc sms că vine curierul. Cum să vină așa repede când comandasem luni noapte?!

A venit curierul, nu eram acasă, a deschis ușa altcineva. Când am venit acasă, am văzut pachetul care era cam mic pentru cât comandasem, dar nu m-am atins de el. L-am lăsat să zacă acolo. Nu aveam timp și nervi să deschid pachete în acel moment.

Se face joi și am desfăcut coletul. Erau patru cărți, deși comandasem parfumuri de mulți bani. Mi-au adus următoarele patru cărți: Vindecarea traumelor din trecut, Preia controlul asupra vieții tale cu ajutorul tehnicilor de dezvoltare personală din terapia EMDR, Liber să înveți – De ce eliberarea instinctului de a se juca îi va face mai fericiți pe copiii noștri, Un părinte mai bun și încă o carte scrisă de Gogol”, a spus Mircea Badea.

Reacția firmei de curierat

Vedeta a povestit că a luat legătura cu reprezentanții firmei de curierat, dar nu i s-a rezolvat problema, transmițându-i-se că termenul de soluționare a reclamației este de 30 de zile.

„Am bănuit că nimeni din casă nu a comandat cărțile acestea și am sunat să întreb ce s-a întâmplat cu parfumurile. Mi-a cerut numărul AWB, m-a întrebat în ce ambalaj au venit etc.

Firma de curierat cred că a încurcat comenzile, dar le-a încurcat la modul grav. Mi-a zis că lor le apare în sistem că a fost livrată comanda, apoi mi-a spus să fac poze cu cărțile”, a mai zis Mircea Badea.

Prezentatorul este extrem de nemulțumit întrucât sunt șanse foarte mari ca parfumurile să nu ajungă până la Crăciun.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI