Mircea Badea, mesaj tranșant pentru români. “Bill Gates vrea să cipeze oamenii”

Mircea Badea, mesaj tranșant pentru români. “Bill Gates vrea să cipeze oamenii”

Mircea Badea susține că în viitor; Bill Gates va vrea să cipeze oamenii, însă în niciun caz nu va ascunde cipul într-un vaccin. ”N-are nevoie de așa ceva. El ți-l va vinde”, a spus Mircea Badea.

Ce crede Mircea Badea despre cipare și Bill Gates

”Eu cred că Bill Gates vrea să cipeze oamenii, dar nu să ascunde cipul într-un vaccin, asta e de un cretinism absolut. N-are nevoie, el ți-l va vinde. Va fi prezentat atât de dezirabil, cum e prezentat orice produs care are -smart- în față, încât se vor face rate ca să cumpere cip.

Va fi cip cu de toate. Vor face rate pentru a-și lua cip.

Românii nu acceptă să li se ia orice: libertatea, orice. Acum toată lumea are de ascuns temperatura lui. Deci Werner, tati, dai temperatură la toată lumea”, a afirmat Mircea Badea, în emisiunea sa de la Antena 3.

Cine este Mircea Badea

Mircea Radu Badea s-a născut la data de 24 februarie 1974 în București și este un om de televiziune român. Este realizatorul emisiunii În gura presei, de la postul de televiziune Antena 3. De asemenea, ca actor a jucat în câteva filme și a avut o activitate publicistică la Jurnalul Național. El Este un critic constant al puterii politice din România.

După numai câțiva ani, Mircea Badea a renunțat pentru o perioadă la activitatea din televiziune, concentrându-se pe afaceri, și anume, o fabrică de chibrituri la Gherla, cumpărată în 2003, inițiativă în care a întâmpinat numeroase obstacole și care în cele din urmă a eșuat.
Mircea Badea a cumpărat utilajele fabricii de chibrituri din Gherla de la niște oameni de afaceri care susțin că, la rândul lor, le-au achiziționat la licitație în momentul când firma lui Valentin Brâncoveanu a dat faliment. Valentin Brâncoveanu a susținut în justiție că nu a pierdut niciodată proprietatea, iar probele grafoscopice au părut să indice același lucru, de vreme ce Mircea Badea nu și-a mai recuperat banii sau dreptul de utilizare din primăvara lui 2003.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI