Mircea Badea, mesaj dur către Dan Barna. Ce s-a aflat despre acesta, la scurt timp înainte de alegerile prezidențiale. A fost totul filmat

Mircea Badea, mesaj dur către Dan Barna

Mircea Badea taxează dur atitudinea și afirmațiile revoltătoare din filmulețul de campanie prezentat în cel mai real mod posibil de către Recorder. Ce acuzații făcute de echipa lui Dan Barnă au trezit revolta în prezentatorul de televiziune?

Mircea Badea, mesaj dur către Dan Barna

Reportajul de la Recorder a răsturnat situația și a adus o altă perspectivă unor români. Aproape de finele campaniei, echipa lui Dan Barnă s-a gândit la joc și voie bună. Mai exact, la un joc de table și voie bună creată de leșinul unui bătrân de la masa din parcul unde candidatul a trecut să înștiințeze românii cu privire la programul său de guvernare. Din păcate, oamenii au acum o altă viziune față de cel care-l înconjoară pe omul politic. Barna simte zilele acestea pe pielea lui cum prietenii care l-au ajutat să se ridice, acum l-au ajutat să și coboare puțin câte puțin în mintea celor care îi vor acorda sau nu un vot zilele acestea.

„Javrele astea care hăhăie, gândindu-se la propriul cur, când un om era să moară în timp ce vorbea cu ei, îndrăznesc să-i înjure pe Arafat și intervențiie ISU?!:?!?! Marș, javrelor!”
Mircea Badea

Mircea Badea, critici nenmărate pentru Dan Barna și echipa sa
Mircea Badea, critici nenmărate pentru Dan Barna și echipa sa

Câinii latră, ursu’ merge

Un tânăr din staff-ul: Votați așa și o să fie bine. Domnul meu, eu înțeleg că sunteți dezamăgit și să aveți o vârstă, dar cea mai mare armă a noastră e credibilitatea. Noi nu am putea veni aicia…
Clotilde Armand: Sunteți bine? Ține-l! Aoleu!
Alt bătrân din parc: E bolnav de inimă. Dă-i o apă! Stai, Ioane, stai acolo.
Dan Barna: Sunteți mai bine, da?
Bătrânul care a leșinat: Eu sunt operat pe cod deschis. Să trăiță, sănătate! Nu vă duce la doctor? Bine. Ăsta este programul nostru…și stați liniștit, reveniți-vă și nu vă ridicați brusc acuma, da?
Un tânăr din staff-ul: Auzi, mă, asta nu mai aveam nevoie, să moară unu’…a murit Barna, a murit unu’
Clotilde Armand: Dan, ai un efect important asupra oamenilor.

După ce Barna a văzut că bătrânul Ion e bine, i-a prezentat frumos programul său de guvernare. La doar câteva momente de la evenimentul petrecut, echipa candidatului la prezidențiale a început să râdă pe săturate pe seama întâmplării.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI