Mircea Badea, atac fără precedent la Dan Barna. ”Nu intră în turul doi, Îl arestează!”

Mircea Badea, atac fără precedent la Dan Barna. ”Nu intră în turul doi, Îl arestează!”
Mircea Badea, atac fără precedent la Dan Barna

Mircea Badea l-a atacat pe Dan Barna, după ce Rise Project a publicat o nouă anchetă cu privire la neregulile din afacerile sale cu fonduri europene.

Mircea Badea, atac la Dan Barna

Mircea Badea, prezentatorul emisiunii ”În Gura Presei”, a avansat o teorie care îl are ca punct de sprijin pe Dan Barna, candidatul Alianței USR-PLUS la alegerile prezidențiale 2019. Atacul a venit în urma unei noi anchete făcute de site-ul de investigații Rise Project.

Mircea Badea, atac fără precedent la Dan Barna. ”Nu intră în turul doi, Îl arestează!”
Dan Barna a intrat în gura lui Mircea Badea

După ce în octombrie i-au fost ”descoperite” averile și a fost prezentat ca un om pentru care frauda și conflictele de interese i-au fost piloni, acum i-au fost dezvăluite detalii privind neregulile din afacerile sale cu fonduri europene. În acest context, prezentatorul de televiziune a postat un mesaj pe pagina de Facebook în care a prezentat situația de față, la care a adăugat și o comparație, susținând că ”ar putea fi aplicat modelul lui Liviu Dragnea”.

”Barna ar trebui înfunde pușcăria pe bună dreptate”

„Mi se pare foarte tare ce fac atât jurnaliștii independenți, cât și procurorii independenți – sigur că, fiind independenți, nici unii nu se coordonează – dar etapizarea aceasta este una extraordinară, Sigur, este o coincidență. Sigur că Dan Barna ar trebui să înfunde pușcăria pe bună dreptate, dar dacă era să o înfunde pe bună dreptate, o înfunda de acum trei ani.

Faptul că i s-a închis dosarul de procurorii care acum au reevaluat, mi se pare o coincidență, de asemenea. Și eu zic așa: dacă Dan Barrna nu intră în turul doi, îl arestează săptămâna viitoare. Dacă intră în turul doi, dar nu câștigă, îl arestează săptămâna cealaltă. Am văzut modelul la Dragnea: „ai pierdut alegerile, intri la pușcărie” – și atunci, tot o coincidență, dar coincidențele tind să se repete în România”, a scris Mircea Badea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI