Carmen Brumă, premiată la o gală importantă din România. Cum a apărut soția lui Mircea Badea

Carmen Brumă, premiată la o gală importantă din România

Carmen Brumă și Adina Halas au fost primele asistente TV din România. La mai bine de un deceniu distanță, cele două au ajuns alți oameni, cu alte ocupații. Dintre ele, Carmen Brumă a fost premiată, miercuri seară, la Gala Performanței și Excelenței 2019, un eveniment important din România. Cum a apărut soția lui Mircea Badea?

Carmen Brumă a fost premiară la o gală importantă din România

Valori din sport, muzică, design, arte, televiziune, beauty, campanii sociale și media au fost premiate la Gala Performanței și Excelenței. Evenimentul s-a desfășurat la Ambasad’Or Events, în data de 6 noiembrie 2019. Prezentator a fost Filip George, om de radio și TV.

Printre personalitățile nominalizate în cadrul Galei au fost: Helmut Duckadam, Andreea Marin, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Corina Chiriac, Constantin Cotimanis, Anamaria Prodan Reghecampf, Iuliana Tudor, Kira Hagi, Cătălin Botezatu, Simona Pătruleasa, Andreea Bănică, Dan Alexa, Carmen Brumă, Andreea Antonescu, Beatrice Rancea, Andreea Balan, Nicusor Stan, Mirela Vaida, Iuliana Pepene, Radu Buzaianu şi Razvan Zamfir.

Cum a apărut soția lui Mircea Badea?

Carmen Brumă a plecat acasă cu premiul de excelență în crearea celor mai de succes programe de slăbit din România. Vedeta a fost într-o formă de zile mari miercuri seară, după cum ne-a și obișnuit în ultimii ani. Carmen a purtat o rochie neagră, până în pământ, ținută în două bretele late, lăsându-i brațele la vedere. Ca accesorii a ales doar o pereche de cercei masivi care îi cădeau spre decolteu.

 

View this post on Instagram

 

VA MULTUMESC! ? Dress by @luizaganea.ro #awards @luminitaluca.ro @monicarosuofficial #galaperformanteisiexcelentei #weightlossprogram #grateful

A post shared by Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial) on


Părul și l-a prins într-un coc jos, iar ca machiaj al ochilor a ales un look simplu, rujul roșu, asortat cu unghiile, fiind cel care a fost gândit să o scoată din anonimat.  După ce evenimentul a luat sfârșit, vedeta a postat câteva fotografii cu ea, dar și cu premiul obținut. În josul imaginilor, Carmen a scris: ”VA MULTUMESC! ?”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI