Ce mașină are Mircea Badea și ce salariu câștigă la TV. Ia mai mulți bani decât Iohannis

Ce mașină are Mircea Badea și ce salariu câștigă la TV. Ia mai mulți bani decât Iohannis

Mircea Badea și-a construit o imagine destul de notorie în ultimii ani. Nu-i de mirare curiozitatea ridicată față de cât câștigă și ce mașini are. Acum există răspunsuri pentru fiecare dilemă.

La începutul anului, Mircea Badea s-a arătat nemulțumit de cum a parcat cineva lângă el. A încercat să facă mișto de celălalt șofer, pe Facebook, dar până la urmă el a ajuns o țintă a ironiilor celor de pe rețeaua socială.

La acea vreme, Mircea Badea a pus următorul mesaj: „Subaru este, firesc, a mea. Parcarea de la mall era jumătate goală. Iată unde s-a gândit alegătorul lui Boc să-şi parcheze cazanul argintiu”. A fost singurul mesaj din îți puteai da seama că are o mașină marca Subaru. Dar ce Subaru?

masina mircea Badea stanga
Mașina lui Mircea Badea și a altui șofer (Foto: Facebook)

Pe baza designului elementelor frontale de pe mașină, dar și pe baza unei acțiuni de tip paparazzi, am aflat ce automobil conduce. În 2017, site-ul WOWbiz a prezentat câteva imagini cu acesta. Se poate vedea, într-o poză, că avea un Subaru cu tracțiune integrală. Doi ani mai târziu, nimic nu s-a schimbat. A păstrat mașina, care-i un Subaru Forester 2.0XT Premium din 2015. Modelul exact nu e confirmat de Mircea Badea.

Mașina costă sub 30.000 de dolari pe site-urile de profil. Acesta e prețul second hand.

Cât câștigă Mircea Badea de la Antena 3?

De-a lungul timpului au fost vehiculate diverse sume despre câștigul lui Mircea Badea. Totuși, chiar el s-a dat de gol.

În urmă cu ceva luni a scris pe Facebook ce TVA a plătit către stat. Suma era de: 8.911 lei. Pe baza acesteia, a reieșit că salariul trebuie să fie la circa 40.000 de lei pe lună. În euro, asta înseamnă aproape 9.000 de euro lunar.

Poate nu e chiar cât o mașină nouă, în fiecare lună, dar e o sumă frumoasă, fără îndoială. Cel mai probabil, în următoarea perioadă o să-l vedem cu o mașină nouă. Înainte, Mircea Badea s-a mai afișat într-o Toyota (companie cu care avea și contract de promovare).