Mircea Badea, lovitură din partea lui Mălin Bot! Ce se întâmplă cu cei 250.000 de euro ceruți de prezentatorul Antena 3

Mircea Badea, lovitură din partea lui Mălin Bot! Ce se întâmplă cu cei 250.000 de euro ceruți de prezentatorul Antena 3
Mălin Bot a câștigat procesul intentat de Mircea Badea

Mircea Badea a primit o lovitură dură din partea lui Mălin Bot. După ce a câștigat în primă instanță procesul în care prezentatorul de la Antena 3 i-a cerut despăgubiri în valoare de 250.000 de euro, Mălin Bot a mai obținut o victorie și la Curtea de Apel București. Decizia magistraților nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs.

Mălin Bot a câștigat procesul intentat de Mircea Badea

Prima victorie obținută de Mălin Bot în procesul cu Mircea Badea a fost obținută în aprilie 2019, când Tribunalul București a decis să îi dea câștig de cauză. Prezentatorul de la Antena 3 l-a dat în judecată în urma unor postări pe care Mălin Bot le-a publicat pe Facebook.

„Tribunalul are în vedere în privința toleranței reclamantului la eventualele afirmații care pot fi apreciate ca jignitoare, că însuși acesta este cunoscut ca având un stil jurnalistic mai mult decât acid, deseori presărat cu expresii de genul celor imputate prin acțiunea de față”, se arată în motivarea sentinței magistraților de la Tribunalul București.

Mircea Badea a făcut apel, iar procesul s-a mutat la Curtea de Apel București, care a decis că acțiunea prezentatorului TV este nefondată. „Respinge apelul, ca nefondat. Cu recurs în 30 de zile de la comunicare, recursul urmând a fi depus la Curtea de Apel Bucureşti”, este sentința dată de magistrați.

Cel mai probabil, Mircea Badea va face recurs, în așteptarea unei decizii definitive a judecătorilor. El l-a dat în judecată pe Mălin Bot pentru afirmații mincinoase și denigratoare, în urma unor mesaje postate pe Facebook. În unul dintre aceste mesaje, Mălin Bot a scris:

„Un reprezentant al trustului Intact a dat asigurări că Badea nu a pățit nimic, pentru că maimuțele sunt obișnuite să cadă de la înălțimi mari, din copaci sau de pe clădiri.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI