Mircea Badea, înlocuit de la Antena 3 pentru câteva zile. Cum a reacționat Mihai Gâdea

Mircea Badea, înlocuit de la Antena 3 pentru câteva zile. Cum a reacționat Mihai Gâdea
Reacția lui Mihai Gâdea după ce Mircea Badea a fost înlocuit de la pupitru

Mihai Gâdea și-a exprimat opinia vizavi de înlocuirea lui Mircea Badea de la pupitrul emisiunii sale. Ce anunț a făcut acesta, în cursul zilei de duminică?

Mihai Gâdea, reacție după ce Badea a fost înlocuit de la pupitru

Realizatorul Sinteza Zilei a făcut un anunț surprinzător pentru unii, în cursul serii de duminică. Declarația făcută a venit ca urmare a aflării veștii că Mircea Badea urmează să părăsească pupitrul pentru câteva zile. Fanii emisiunii lui Badea nu-l vor putea urmări zilele acestea pe micile ecrane, după cum a anunțat Gâdea.

”Mircea e plecat în vacanță câteva zile, o să ne descurcăm cu greu fără el.” a spus Mihai Gâdea. Cel din urmă a făcut un anunț în direct despre soțul lui Carmen Brumă. Gâdea a vorbit despre plecarea colegului său, dar a mărturisit și că se va descurca sigur fără el.

Mihai Gâdea, reacție după ce s-a anunțat vestea că Mircea Badea părăsește pentru câteva zile pupitrul
Mihai Gâdea, reacție după ce s-a anunțat vestea că Mircea Badea părăsește pentru câteva zile pupitrul

Salarii Gâdea și Badea

Diferența de salarii dintre cei doi jurnaliști nu este foarte mare, conform unor surse din media. Mircea Badea se zvonește că ar încasa suma de aproximativ 12.000 de euro pe lună de la trustul Itact. Pe de altă parte, Mihai Gâdea, care este și directorul Antean 3, ar câștiga peste 15.000 de euro. Alți oameni din trust care se pot mândri cu salarii frumușele sunt: Dana Grecu, Răzvan Dumitrescu și Adrian Ursu, care nu se duc departe de salariile lui Gâdea și Badea.

 Gâdea, mesaj ironic la adresa lui Badea?
Gâdea, mesaj ironic la adresa lui Badea?

Dezastru pentru Antena 3

„Cele mai grave mi se pare afirmațiile lui Daniel Zamfir, la care Radu Tudor nu a avut nicio reacție. Cum poți să spui că Augustin Lazăr a băgat în pușcărie oameni nevinovați? Nu poți să spui așa ceva pentru că nu este adevărat. Când a ieșit în spațiul public povestea cu Lazăr, fanii lui s-au agățat de faptul că a fost făcut torționar și nu știu ce.

Nu s-a mai discutat de faptul că el pur și simplu n-a eliberat un om din închisoare, deși acela avea dreptul. S-a dat muniție și s-a deviat discuția de unde trebuia să meargă tocmai din cauza acestor afirmații care au aparținut nu moderatorilor, ci unora dintre invitați”, a spus Radu Herjeu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI