22 iul. 2019 | 15:13

Mircea Badea îl atacă pe Rareș Bogdan. ”S-a oripilat de inițiativa lui Teodorovici?” Ce spunea acum câteva luni

Știri generale
Mircea Badea îl atacă pe Rareș Bogdan. ”S-a oripilat de inițiativa lui Teodorovici?” Ce spunea acum câteva luni
Mircea Badea îl atacă pe Rareș Bogdan

Mircea Badea a lansat un nou atac la adresa lui Rareș Bogdan. Prezentatorul de la Antena 3 l-a întrebat pe europarlamentarul PNL dacă își mai menține declarația din urmă cu 2 luni, când spunea că liberalii vor elimina pensiile speciale în primele 30 de zile după ce vor ajunge la guvernare.

Mircea Badea îl atacă pe Rareș Bogdan

Rareș Bogdan declara, pe 14 aprilie 2019, că partidul din care face parte va elimina pensiile speciale în prima lună de la preluarea guvernării de către PNL, mai puțin pe cele ale militarilor și magistraților.

„Obligatoriu pentru PNL ca în primele 30 de zile de când am ajuns la putere să eliminăm pensiile speciale. Nu poţi să ai pensie fără să ai contributivitate. 1,7 miliarde de euro ne costă pensiile speciale în fiecare an. Când are unul pensie de 300, 450 de milioane şi este angajat şi la stat, ăştia 80% se angajează în ministere, companii naţionale şi au ieşit la pensie la 45, 46 de ani şi au şi salariu din bugetul public. Asta e una din marile mize care trebuie rezolvate”, spunea Rareș Bogdan în cadrul unei conferințe de presă care s-a ținut la Madrid.

Într-o postare pe contul personal de Facebook, Mircea Badea îl întreabă pe Rareș Bogdan dacă își menține declarația făcută la Madrid. Postarea este însoțită și de un link al unui articol în care este menționată declarația europarlamentarului PNL.

„Ăsta își mai menține declarația de acum 2 luni sau s-a răzgândit, că văd ca este oripilat de inițiativa lui Teodorovici? Poate îl întreabă cineva”, a scris Mircea Badea pe rețeaua de socializare.

Postarea prezentatorului de la Antena 3 a adunat repede sute de aprecieri, comentarii și distribuiri.

„Face alba – neagra cu proștii, cum face și Băsescu”, a comentat un internaut, în tip ce altul a scris că „politicienii sunt acei nemernici fără scrupule, care mizează pe lipsa noastră de memorie.”

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro