22 sept. 2023 | 07:18

Mircea Badea, ironie la adresa lui Pescobar: ”Arată, vorbește și emană ceea ce ar trebui să emane un om de afaceri adevărat în România”

Monden
Mircea Badea, ironie la adresa lui Pescobar: ”Arată, vorbește și emană ceea ce ar trebui să emane un om de afaceri adevărat în România
Mircea Badea și Pescobar

Mircea Badea a dezvăluit recent motivul pentru care nu ar mânca niciodată la celebrul restaurant al lui Pescobar. Într-o declarație recentă, realizatorul TV a lăudat impresionanta imagine pe care omul de afaceri o proiectează în România, descriindu-l ca pe un adevărat mogul cu toate caracteristicile unui multimilionar de succes.

Mircea Badea, despre imaginea transmisă de Pescobar la prima vedere

Badea a subliniat că Pescobar emană încredere și prosperitate, iar, dacă ar fi fost pus în fața unei imagini sau a unui videoclip cu acesta, ar fi considerat că este, fără îndoială, un multimilionar.

Paul Nicolau, așa cum se numește în buletin, se bucură de o colecție impresionantă de mașini de lux, inclusiv modele Ferrari și Lamborghini, și deține un lanț de restaurante unde oferă specialități pe bază de fructe de mare, ceea ce îl recomandă ca fiind un om de afaceri de succes.

„Vreau să vorbim despre lucruri importante cum ar fi spețele domnului Pescobar, mare om de afaceri, care arată, vorbește și emană ceea ce ar trebui să emane un om de afaceri adevărat în România.

Adică dacă mi-ați fi arătat o imagine cu domnul Pescobar sau un filmuleț în care dânsul vorbește și m-ați fi întrebat ce credeți că este domnul Pescobar, aș fi zis multimilionar, fără să clipesc, adică om de afaceri, de succes, multimilionar.

După tipic dânsul are și Ferari, și Lamborghini, are tot ce trebuie să aibă, și niște restaurante în care dânsul vinde ceea ce dânsul denumește fructe de mare”, a declarat prezentatorul TV.

De ce nu ar mânca Mircea Badea niciodată de la restaurantul lui Pescobar

În continuare, Mircea Badea a făcut declarații surprinzătoare despre motivul pentru care nu a pus niciodată piciorul în vreunul din restaurantele lui Pescobar. Motivul, așa cum a explicat el însuși, este legat în primul rând de alergia sa la fructele de mare, o afecțiune care îl afectează în mod serios și care îl împiedică să se bucure de preparatele din această categorie culinară.

„Eu nu mănânc fructe de mare. E foarte simplu, sunt alergic la foarte mulți dintre carcalacii ăia și atunci nu mănânc fructe de mare,” a mărturisit acesta.

Cu toate acestea, ceea ce a surprins mulți români a fost afirmația lui Badea cu privire la faptul că, nu ar fi intenționat vreodată să meargă la restaurantele deținute de Pescobar, chiar dacă nu ar avea alergia.

El a explicat acest lucru făcând referire la filmulețele promovate de Paul Nicolau pe TikTok, care arătau modul neprietenos în care fructele de mare erau pregătite și servite în aceste locații.

Nu am fost niciodată la restaurantele dânsului. Nu m-aș fi dus nici dacă aș fi mâncat așa-zisele fructe de mare pentru că am aflat absolut întâmplător despre existența acestui domn de mare succes în România și am văzut și niște filmulețe pe TikTok, alea cu ligheanele, că așa e în România, fructele de mare se dau la lighean, multe”, a adăugat prezentatorul, subliniind că modul de servire și pregătire a fructelor de mare l-au dezamăgit profund.

”Mi se întoarce stomacul pe dos”

Chiar dacă alergia îl împiedică să se bucure de fructele de mare, Mircea Badea a demonstrat că pentru el, calitatea și modul în care sunt servite aceste preparate sunt la fel de importante. Acest aspect neprietenos cu igiena, alături de comentariile sale de pe TikTok, l-au făcut să nu calce pragul acestor restaurant, chiar dacă ele au fost subiect de discuție și interes în lumea gastronomiei din România.

”Am văzut și eu pe la străinezi că fructele de mare au un anumit regim, și de gătit, și de transport, trebuie să fie într-un anumit fel. Adică nu luăm niște paleți, nu că ar face dânsul asta, dar nu că am luat niște paleți de din alea în prag de expirare ca să fie ieftine… Nu că ar fi cazul dânsului…

Dar în niciun caz nu e cu ligheanul. Ei, la dânsul, fiind român și cu TikTok, era cu ligheanul. Nu m-aș fi dus din cauza filmulețelor, mi se întoarce stomacul pe dos, dar oricum nu mă duc că sunt alergic” a spus Mircea Badea.

 

 

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Meghan îl duce pe Harry în Nigeria, în căutarea rădăcinilor familiei sale
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Au intrat banii pe carduri. Informația a fost confirmată chiar astăzi, 10 mai
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro