Mircea Badea dă de pământ cu Mihai Bendeac. „Și eu am avut holeră și ebola. De două ori“

Mircea Badea șterge pe jos cu Mihai Bendeac, după ce actorul a declarat, într-o ediţie a emisiunii „iUmor“, că atât el, cât şi membrii familiei sale au fost infectaţi cu noul coronavirus la înmormântarea bunicului lui. „Și eu am avut holeră, ebola, tifos și ciumă“, reclamă prezentatorul „În gura presei“.

Badea dă de pământ cu COVID-ul lui Bendeac

Scandalul momentului în televiziune! Mircea Badea îl ia peste picior pe Mihai Bendeac, după ce actorul a povestit în cadrul show-ului „iUmor“ că atât el, cât și familia lui, s-au îmbolnăvit cu COVID-19 la înmormântarea bunicului său, în data de 13 martie. Potrivit prezentatorului TV, ideea diseminată de actor este doar o „găselniță“ pentru a redeveni relevant.

„Pe bune? A fost testat? Cum de n-a ajuns la spitalele-pușcărie? A fost o excepție ca o reverență (penală) pentru catarsisu’ nepereche? Sau a fost un test post factum care a confirmat că a trecut prin infecție? Sau de fapt e doar o declarație fară nicio confirmare medicală?

O strategie de succes pentru a redeveni relevant și vizibil? Subiectul adevărat este totuși presa de căcat, care n-a gândit deloc și n-a pus nicio întrebare. A transcris vorbirea ca pe un ordin de la Guvern și a girat o declarație a unuia ca pe un adevăr probat.

P.S. Și eu am avut holeră și ebola. De doua ori. Că o data nu se pune. Plus tifos și și ciumă. Din aia galbenă, nu roșie. iCovid!“, a scris Badea pe contul de Facebook.

„Eram absolut normal, în decurs de 5 minute aveam toate simptomele“

Duminică dimineață, în timpul unei emisiuni filmate în condiţii speciale, de acasă, Mihai Bendeac a dezvăluit că el și familia sa au fost depistați cu noul coronavirus. Actorul a precizat că s-a îmbolnăvit atunci când a participat la înmormântarea bunicului său, preotul care a oficiat slujba fiind infectat.

Mihai Bendeac a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus
Mihai Bendeac a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus

„Ce m-a frapat pe mine e că eram absolut normal, iar în decurs de cinci minute aveam toate simptomele. (…) Pe ai mei i-a chinuit vreo 8 sau 9 zile. Iar pe mine, timp de vreo 48 de ore. Ce m-a frapat este faptul că eram absolut normal și, în decurs de 5 minute, aveam toate simptomele, care sunt: dureri foarte puternice musculare, extrem de puternice, o stare de oboseală și nu mai aveam absolut deloc gust și miros, motiv pentru care am și slăbit vreo trei kilograme în zilele alea“, a declarat actorul.