Mircea Badea, apariție șoc la o emisiune TV. Cum a reacționat Mihai Gâdea când l-a văzut cu mască de protecție

Mircea Badea, apariție șoc. Cum a reacționat Mihai Gâdea când l-a văzut cu mască de protecție

Mircea Badea a șocat telespectatorii și colegii, după ce s-a prezentat în cadrul unei emisiuni cu mască de protecție. Acesta și-a explicat gestul său, în timp ce i-a criticat pe cei care nu respectă legea.

De ce a venit Mircea Badea cu mască în emisiune

Omul de televiziune, Mircea Badea, cunoscut pentru modul său rebel de a aborda recomandările tuturor, și-a surprins colegii, duminică seara, atunci când a apărut în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei” cu o mască de protecție. Acesta a explicat că a primit recomandări din partea tuturor în acest sens, motiv pentru care, a decis să se supună msurilor de prevenție. El a mai adăugat, de asemenea, că această mască a folosit-o doar în calitate de telespectator, neintrând în discuție această ipostază ca și moderator.

Am venit în calitate de telespectator cu mască. În calitate de realizator nu aș fi venit, dar în calitate de telespectator am venit, pentru că toți, de la toate televiziunile, mi-au spus că e foarte important să respectăm recomandările autorităților”, a spus acesta.

Colegul său, Mihai Gâdea, a părut foarte încântat de gestul lui Mircea Badea, motiv pentru care a ținut să-l felicite: „Domnu’ Badea, începeți emisiune la 23.00 în seara asta și ați venit cu mască. Foarte bine!”.

Mircea Badea a răbufnit din nou

Într-o perioadă în care măsurile impuse de autorități pentru prevenirea infectării cu COVID-19 nu se mai respectă, Mircea Badea a vrut să fie un cetățean responsabil și să poarte mască, în calitate de telespectator. Acesta a dat de pământ atât cu autoritățile, cât și cu colegii din presă, care una spun și alta fac.

Jurnalistul a explodat la ideea că unele „autorități” apar la televizor sfătuindu-ne să purtăm măști în spații închise, în timp ce ei nu poartă.

„Eu am o problemă cu acest cuvânt: ‘autorități’, mai ales că autoritățile fiind cine? Orban și cu Werner, pe bune? Dar este important să le respectăm și este și lege că în spații închise trebuie să porți mască. Și eu am zis…ăsta de la televizor care îmi spune mie că în spații închise trebuie să port mască, iar el nu poartă mască deși e în spațiu închis.

Păi stai puțin. Cum facem cu asta? Dacă în spațiu închis trebuie să porți mască, păi atunci poartă mască, televizionistule, care îmi spui tu mie să port mască. Dacă nu mi-ai psune să port mască ca să respect autoritățile, atunci aș trece cu vederea, dar dacă tu îmi spui că trebuie să port mască, atunci tu de ce nu porți?

Altfel o să fim toți ca penibilul ăla de CTP care a fost invitat la o emisiune, și care venise cu mască, dar și-a dat-o jos, că a zis că el are barba tare și îi alunecă masca, deci el și-o scoate. După care i-a înjurat jumătate de oră pe ăia din Piața Vicoriei că, ia uite domne ce fac ăștia și nici nu au mască”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI