Ludovic Orban, un prim ministru care va sta și-n cap. Imagini inedite cu noul premier și Topmodela lui Mircea Badea. Video

Ludovic Orban, un prim ministru care va sta și-n cap. Imagini inedite cu noul premier și Topmodela lui Mircea Badea. Video
"Ludovic Orban, un prim ministru care va sta și-n cap". Imagini inedite cu noul premier și Topmodela lui Mircea Badea

Guvernul propus de premierul Ludovic Orban a fost învestit luni. Drept urmare, acum, mai mult ca niciodată, se cotrobăie în istoricul său. Printre celebrele poze cu necuvântătoare ori filmulețele în care își arată talentul la dans, au ajuns pe internet și imagini cu el și Carmen Brumă, soția lui Mircea Badea.

Imagini inedite cu noul premier al României, Ludovic Orban, și Carmen Brumă

Carmen Brumă, soția realizatorului TV Mircea Badea și-a început cariera în televiziune în 1999, la postul Antena 1, dar a devenit cunoscută în România pentru stilul de viață sănătos pe care l-a adoptat în urma unui derapaj al organismului său, când vedeta cântărea mai mult decât și-ar fi dorit.

De atunci, a devenit antrenor de fitness, îndrumă femeile într-ale modificărilor corporale, realizate numai prin sport, coroborate cu o dietă echilibrată și scrie cărți despre reușitele sale cu oamenii. În prezent, se axează pe mirese, lansând un program de slăbit online pentru ca femeile să încapă în rochia de mireasă dorită. Însă, în trecut, s-a ocupat și de Ludovic Orban.

Mircea Badea: ”Ludovic Orban, un prim ministru care va sta și-n cap”

În cadrul emisiunii ”Culise”, difuzată pe Realitatea TV în urmă cu mulți ani, sportiva și noul premier s-au întâlnit și au dat start activității fizice. La un nivel scăzut, doar pentru a vedea dacă articulațiile îi sunt făcute ghem ori ba, Carmen Brumă l-a testat pe Orban.

Oficialul a făcut cumpăna, roata, a încercat să stea în cap și a tot repetat până a reușit. Ce bine că antrenamentul lui Orban a fost filmat, pentru ca, în urmă cu câteva ore, să fie distribuit de Mircea Badea. În descriere, prezentatorul de televiziune a scris: ”Ludovic Orban, un prim ministru care va sta și-n cap”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI