Mircea Badea, arestat în Anglia. Ce s-a întâmplat cu prezentatorul de la Antena 3

Mircea Badea, arestat în Anglia. Ce s-a întâmplat cu prezentatorul de la Antena 3
Mircea Badea, arestat în Anglia. Ce s-a întâmplat cu prezentatorul de la Antena 3

Mircea Badea a povestit că a fost arestat în Anglia, iar toată scena s-a lăsat cu apariția trupelor de intervenție, lucrurile fiind la un pas de a degenera.

Cum a ajuns Mircea Badea arestat în Anglia

Prezentatorul tv a fost arestat în Marea Britanie în urmă cu mai mulți ani, iar totul s-a întâmplat din cauza unei erori. El a fost săltat de o echipă SWAT și lăsat liber după abia 12 ore.

„Mie mi-au luat ADN-ul la un moment dat. Vă spun, așa, pe scurt: pe mine m-au arestat odată în Anglia. Nu am povestit niciodată asta, nu e nimic teribil. A venit SWAT Team să mă aresteze și în vreo 12 ore s-a lămurit situația și cu aceeași mașină m-au dus înapoi în aeroport.

După interogatoriu mi-au luat ADN-ul și a venit un cetățean cu trusă specială. Îți bagă pe interiorul obrazului un fel de periuță cu care te râcâie un pic. Adică nu se ia așa pur și simplu. Nu, tăticule! Deschizi gura și, pe interiorul obrazului, îți ia cu o periuță aspră.

Ca să nu fie teorii ale conspirației: a fost o greșeală de eroare toată treaba din Anglia, dar s-a întâmplat dintr-o eroare la care eu am avut o contribuție semnificativă. E spectaculos în sine, dar neimportant.

După aia, de câte ori mă duceam la Londra, chit că era escală în Londra pentru că mergeam în SUA sau mă înorceam din SUA, toți din delegația în care eram râdeau că ziceau că iar ajung la pașapoarte…”, a povestit Mircea Badea.

Mircea Badea, despre măsurile de distanțare din avion: „Te storcoșești pe culoar”

Prezentatorul tv a criticat felul în care se organizează zborurile în timpul pandemiei. El a spus că în avion nu se pot respecta din punct de vedere fizic măsurile de distanțare, iar pe zboruri mai lungi, oamenii sunt nevoiți să servească masa, adică să își îndepărteze masca de protecție.

„Este foarte amuzant felul în care se organizează zborurile, alea câte mai sunt. Deci, în aeroporturile în care am fost și eu e totul închis. Există doar niște tonomate.

În România știți că au fost închise restaurantele. La restaurante e pericol mare de infectare. Ok. Și ajungi în avion. Masca obligatorie, la îmbarcare, distanță, stați la 2 metri…Stai la pașapoarte, cu distanțare…

Și după ajungi să te urci în avion. Pe culoarul din avion, te storcoșești, stai unul în altul, umăr la umăr. Când, în sfârșit, reușești să te prelingi în avion, după ce te-ai distanțat până atunci, te storcoșești pe culoarul ăla.

Și începe zborul. După, ce se întâmplă? Vine mâncarea. Cum? Vine mâncarea! Nu există un rând liber. Totul full. Și vine mâncarea în avion. Toată lumea desface mâncarea, dă jos masca și începe să mănânce, să bea. După, repede, masca la loc! (…).

Dacă ai un zbor de trei ore, să zicem, oricum stai mai mult decât într-un restaurant, oricum stai mult mai storcoșit decât într-un restaurant, dar, hei, suntem vigilenți… Mai tare de atât…”, a povestit Mircea Badea.