Mircea Badea, anunț despre emisiunea În Gura Presei de pe Antena 3: „Nu mai există!”

Mircea Badea, anunț despre emisiunea În Gura Presei de pe Antena 3: „Nu mai există!”

Mircea Badea a făcut un anunț de ultimă oră despre emisiunea pe care o prezintă, la Antena 3. Realizatorul show-ului În Gura Presei și-a șocat fanii, după ce a făcut dezvăluirea chiar pe contul său de Facebook. Vestea a fost una cu totul neașteptată și venit în seara de marți, iar momentul coincide și cu ședința CEx, din cadrul PSD.

Mircea Badea, anunț despre emisiunea În Gura Presei de pe Antena 3: „Nu mai există!”

Mircea Badea, anunț despre emiunea În Gura Presei de pe Antena 3:
Realizatorul emisiunii În Gura Presei a făcut, marți seară, un anunț îngrijorător pe Facebook

Se pare că realizatorul TV a luat o decizie radicală, în ceea ce privește tematica pe care o va avea emisiunea sa, de la Antena 3. Vedeta postului de televiziune a făcut anunțul care i-a îngrijorat pe mulți dintre telespectatorii care îi urmăresc acestuia activitatea și în mediul online. Pentru a sublinia cât de supărat este pe tot ceea ce se întâmplă, în prezent, în plan politic, Mircea Badea a redactat și o scurtă scrisoare, pe pagina oficială de Facebook.

„Am început emisiunea de la masuță pe 13 septembrie 2004. Sunt 15 ani. Suficient. Emisiunea pe care o știați nu mai există începând de azi. Considerați că și eu, cel din contextul obișnuit, am crăpat/am emigrat/oateva. Începând de azi voi presta la aceeași oră, la același post, o emisiune de hăhăială/ divertisment. Am convingerea că s-ar putea să mă pricep la ceea ce unii numesc, de multe ori impropriu, umor.

Motivele sunt multiple, articulate, dar nu am de dat socoteală nimănui. Ca idee generală am un profund sentiment de scârbă și de zădărnicie. Acum vreau doar să râd la teveu.Vă mulțumesc pentru cei 15 ani și vă doresc multă la revedere.

P.S.: Pe pagina asta deocamdată nu se schimbă nimic, sunt niște prieteni care ar avea de pierdut dacă aș închide-o.”, a fost mesajul lui Mircea Badea, postat pe contul său de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI