Mircea Badea, val de ironii și miștouri, după victoria lui Klaus Iohannis. Și-a vărsat nervii pe colegii jurnaliști

Mircea Badea, val de ironii și miștouri, după victoria lui Klaus Iohannis. Și-a vărsat nervii pe colegii jurnaliști
Mircea Badea, decizia care i-a lăsat pe toți fără cuvinte: ”E foarte posibil să renunț!”

Mircea Badea a fost foarte ocupat în ziua alegerilor prezidențiale. A apărut la Antena 3, unde a comentat prezența la vot și alte evenimente importante ale zilei, dar a fost activ și pe Facebook, unde a postat mai multe mesaje. Rezultatul alegerilor pare să-l fi enervat foarte tare. A lansat valuri de ironii și miștouri, iar pe final de zi și-a vărsat nervii pe colegii jurnaliști.

Mircea Badea, nervos pe Facebook în ziua alegerilor prezidențiale

Prezentatorul de la Antena 3 a dat primele semne pe rețelele de socializare încă de dimineață, când a postat mesajul „Iar au început mesajele patetice și disperate ale #javrelor”, făcând referire la cei care au îndemnat cetățenii să meargă la vot. Foarte mulți internauți l-au criticat pentru această postare care a fost distribuită de peste 45 de ori.

A urmat un alt mesaj critic la adresa românilor care au votat în Noua Zeelandă. Mircea Badea s-a arătat nemulțumit de faptul că românii care trăiesc în afara granițelor țării au drept de vot și îi influențează lui viața. Cum era de așteptat, mulți l-au certat, dar s-au găsit și români care să îi împărtășească opinia.

Ulterior, Badea a distribuit postarea jurnalistei Oana Dimofte, care îndemna românii la vot. „Propaganda presteaza cu oarece disperare”, a scris Badea pe Facebook.

Realizatorul emisiunii În Gura Presei a mai postat o fotografie în care Ludovic Orban apare alături de polițistul Marian Godină, pe care în ultima vreme l-a criticat vehement. Apoi, Badea a distribuit postarea jurnaliestei Oana Stănciulescu, fără să comenteze nimic despre aceasta.

Mircea Badea nu l-a uitat nici pe Rareș Bogdan și a postat o fotografie cu el alături de Iohannis și Ludovic Orban.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI