Mircea Badea a taxat-o pe Simona Halep grav. Cum a surprins-o în public: ”Adică… îhh!”

Mircea Badea a taxat-o pe Simona Halep grav. Cum a surprins-o în public: ”Adică… îhh!”
Mircea Badea a taxat-o pe Simona Halep grav.

Mircea Badea a taxat-o pe Simona Halep, după ce s-a întâlnit recent cu Simona Halep în trafic. Aparent, jurnalistul a fost dezamăgit de gusturile sportivei în materie de automobile.

Mircea Badea a taxat-o pe Simona Halep grav

Mai precis, Mircea Badea s-a arătat dezamăgit de culoarea pe care Simona Halep a ales-o pentru ultimul bolid pe care și l-a achiziționat, și anume, un SUV Aston Martin DBX, în valoare de peste 300.000 de euro.

De altfel, se știe că Simona Halep are o pasiune aparte când vine vorba de mașini și chiar are o colecție de lux. Ion Țiriac spunea despre Simona Halep a păstrat toate mașinile Porsche primite de la organizatorii de turneelor de tenis, câteva dintre ele fiind ținute de sportivă în muzeul personal.

”(…) Deci toate fetele astea care au fost în Top 10 atâția ani, de fiecare dată au primit câte un Porsche! Din câte știu eu, Simona nu a vândut niciunul. Le are pe toate! Ba avea și în muzeu unul sau două. Cred că e mult mai inteligent sistemul ăsta al Porsche, decât să plătești pe una sau pe alta la un turneu din ăsta WTA 500″, a spus Ion Țiriac, în cadrul unui eveniment.

Astfel că pornind de la acest subiect, Mircea Badea nu s-a putut abține și a taxat-o dur pe Simona Halep:

Ideea e că n-a vândut niciuna (n.r. – mașinile câștigate de Simona la turneele de tenis)! Adică le-a primit ‘cado’, dar nu le-a valorificat, le-a ținut!

Dar eu când am văzut-o prin oraș, zilele trecute, era cu Aston Martin. Și Aston Martin și-a lansat SUV-ul de curând! Nu și l-a lansat de multicel. Ea mai întâi se îmbracă și după aia zice: ‘Ia stai, mă, puțin! Cu ce mașină merg azi?’. Poate de asta avea… Totuși, culoarea de la Aston Martin, eu nici nu știam că fac ăia, era vișinie! Cu toată dragostea, vișinie? Adică… îhh!”, a povestit Mircea Badea în direct la Radio ZU.

Simona Halep, spectacol pe șosele cu noul SUV

Amintim că Simona Halep și-a obținut permisul de conducere în anul 2012, iar de atunci a condus multe mașini de lux. În garajul sportivei se află mașini care au o valoare totală ce depășește cu mult o jumătate de milion de euro.

Exceptând bolizii marca Porsche, Simona Halep mai deține și un Range Rover S, precum și trei Mercedesuri: GLE 450 AMG, CLS AMG și GLE 43 4MATIC Coupe AMG.

Iar de curând, celebra jucătoare de tenis a intrat și în posesia unui superb Aston Martin DBX, chiar primul SUV din istoria casei britanice, care ar un preț estimat la 300.000 de euro. La volanul SUV-ului ei, Simona Halep a făcut spectacol pe șoselele din București.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI