13 oct. 2021 | 13:48

Toni Iuruc, surpriză pentru Simona Halep după Indian Wells. Ce gest frumos a făcut pentru ea

Sport
Toni Iuruc, surpriză pentru Simona Halep după Indian Wells. Ce gest frumos a făcut pentru ea
Ce surpriza i-a facut Toni Iuruc Simonei Halep dupa ce sportiva s-a intors de la Indian Wells

Simona Halep a primit o surpriză de zile mari din partea soțului ei, la venirea în România. Ce i-a cumpărat Toni Iuruc fostului lider mondial la tenis feminin, după înfrângerea Simonei de la Indian Wells. Gestul contează extrem de mult.

Ce cadou i-a dăruit Toni Iuruc soției sale Simona Halep, după ce a părăsit turneul Indian Wells

Simona Halep și Toni Iuruc sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber doar uitându-te la ei. Deși sunt două firi discrete, care preferă să-și trăiască mariajul departe de ochii curioși ai presei, cei doi porumbei își fac mici cadouri ori de câte ori au ocazia și nu se tem să-și afișeze sentimentele.

Recent, Simona Halep a venit în România, după ce a fost eliminată în turul al III-lea din cadrul turneului de la Indian Wells din Statele Unite ale Americii. Sportiva nu a putut fi prea mult timp tristă, deoarece soțul ei a avut grijă să-i ridice moralul cu o surpriză de nota 10.

Toni Iuruc i-a făcut un cadou special partenerei sale de viață, dar pe care Simona Halep l-a acceptat cu brațele deschise, împărtășind bucuria cu prietenii ei virtuali de pe rețelele de socializare. Elegant și carismatic, ca de obicei, soțul Simonei Halep a așteptat-o acasă cu un buchet imens de trandafiri roșii.

Tenismena originară din Constanța a fost atât de emoționată de gestul soțului ei, încât a fotografiat florile și a distribuit imaginea pe Instagram, acolo unde susținătorii săi i-au trimis sute de mesaje de felicitări.

Simona Halep sfătuiește românii să se vaccineze anti-COVID

Simona Halep s-a întors în România marți, 12 octombrie, după ce a fost eliminată din turneul de la Indian Wells. Sportiva va mai participa la Kremlin Cup din Moscova și Transylvania Open la noi în țară.

Ingrijorată de creșterea cazurilor de coronavirus din România, Simona Halep le-a transmis mesaj românilor să se vaccineze anti-COVID, apelând la spiritul civic al fiecăruia.

„Mă îngrijorează foarte foarte mult situaţia şi îmi pare rău să aud ce se întâmplă în spitale, e foarte trist. Sper ca toţi oamenii să înţeleagă din această întâmplare şi să se vaccineze, pentru că, cu siguranţă, aşa cum tot spun medicii, ne protejează.

Cu siguranţă, o să fac şi a treia doză, imediat după ce voi termina turneele din acest sezon.”, a spus Simona Halep, potrivit Adevărul.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
El este Tan, bărbatul de 60 de ani care deţine secretul tinereții fără bătrânețe: "S-a întâmplat natural, organic"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro