Mircea Badea a răbufnit la TV. Alimentul care l-a enervat la culme pe prezentatorul de la Antena 3

Mircea Badea nu a mai rezistat şi a răbufnit la TV. Ce l-a enervat atât de tare

Face ce face şi stârneşte mereu controverse. Mircea Badea a răbufnit, din nou, la TV. Care este alimentul care l-a enervat la culme pe prezentatorul de la Antena 3?! Nu ai fi crezut că aşa ceva este posibil.

Mircea Badea, enervat la culme de un produs alimentar

După ce a stârnit revolta în mediul online odată cu declaraţiile sale legate de bitcoin, Mircea Badea a răbufnit la TV. Acesta s-a enervat la culme din cauza unui aliment produs artificial. Mai exact, prezentatorul de la Antena 3 s-a arătat dezgustat de invenţia cercetătorilor din Singapore – carne realizată din celule crescute în laborator.

“Cum adică a aprobat Singapore carnea artificială? Adică știu ce e aia blana artificială, pielea sintetică…băi, dar carnea oficială? Auziți cum sună, autoritățile din Singapore au acordat aviz legal pentru prima carne curată din lume, ni se spune.

Deci până acum carnea era murdară, acum e curată. Carnea nu provine de la animale sacrificate, citim mai departe. Îmi vine să vomit, auzi și tu cum se numește startup-ul care a dezvoltat asta, “Eat Just”, adică să mănânci just.

Dacă ești prea îngrijorat de cum sunt sacrificate animalele, ok, înțeleg paradigma asta, atunci mănânc plante. Bine, și ele mor. Progresiștii au zis că ne doare pe noi la coccis și au venit să spună cum se mănâncă just, curat, adică crescut în laborator. Asta pe planeta unde ne este frică de vaccin?”, a spus realizatorul emisiunii “În Gura Presei”.

Mircea Badea nu crede în vegetarianism

Mai mult, Mircea Badea a vorbit despre faptul că aceasta inventive va duce la o nouă piaţă alimentara care se va dovedi un succes la nivel mondial. De asemenea, moderatorul spune că nu crede în vegetarianism sau veganism.

“Nu vrei să mănânci carne, nu mai mânca. Nu cred în vegetarianism sau veganism. Cineva trebuie să moară ca să mănânci. Planta și ea viețuia și ai omorât-o tu ca să o mănânci, așa e viața pe planetă, cineva tot trebuie să moară. Ok, merele nu mor, că ele trebuie culese.

Vinzi o harneală și o vrăjeală pentru niște cretini, generezi o piață de sute de miliarde. Exista piața asta până acum? Era parte din industria alimentară corectă. Sute de mii de ani viața pe planetă a fost ciclul normal, lanțul trofic, totul a fost greșit. Bine că au venit progresiștii să ne explice acum cum trebuie să funcționeze totul normal.

În curând o să îi zică tigrului să nu mai mănânce căprioare, îi dăm carne artificială, să nu mai moară căprioare. De ce te bagi tu peste mersul natural al lucrurilor? Cine ești tu?”, a mai spus Badea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI